Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Motala

Vi är hela Motalas takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Motala

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Motala med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Motala genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Motala arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Motala?

Swedala Tak är det självklara valet när det kommer till takläggning i Motala. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens inom branschen har vi skapat oss ett gott rykte som pålitliga takläggare som levererar högkvalitativa resultat.

Vi förstår att ditt tak är en viktig del av ditt hem, och därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår takläggningsprocess är enkel och smidig vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Vi monterar även solceller

Vi är också experter på solceller på tak! Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak kan du lita på oss när det gäller installationen av solceller. Något som blivit allt vanligare är tyvärr renodlade solcellsfirmor som kan solceller, men kanske inte alltid kan tak. Dåligt utförda installationer kan leda till att fukt letar sig in vilket minskar takets livslängd. Med gedigen erfarenhet av takbyte, undviker du sådana problem när du anlitar oss. Självklart erbjuder vi långa garantier på både jobb och material!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

På Swedala Tak förstår vi vikten av att ha ett välunderhållet tak. Därför erbjuder vi en kostnadsfri takkontroll för att bedöma ditt takläggningsbehov. Våra erfarna takexperter kommer noggrant undersöka ditt tak och identifiera eventuella problemområden.

Bild på symbol steg nummer 2

Offert med fast pris

Vi erbjuder en transparent prissättning för våra tjänster. Efter takkontrollen får du en offert med ett fast pris , vilket innebär att du inte behöver oroa dig för dolda kostnader eller oväntade överraskningar längre fram. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När planen är fastställd inleds själva takläggningsarbetet. Våra skickliga takläggare i Motala är utbildade och erfarna inom sitt område. Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa att ditt tak blir hållbart och tåligt mot väder och vind. Vi arbetr effektivt och noggrant för att slutföra takläggningen inom utsatt tid.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar genomför vi en noggrann besiktning för att säkerställa att allt är korrekt utfört.. Vi gör en slutkontroll för att se till att taket är tätt, ordentligt isolerat och att alla detaljer är på plats. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att lämna inget åt slumpen.

Vi installerar även solceller på tak!

Du vet väl om att du som bor i Motala kan välja Swedala Tak som installatör av solceller? Här är tre anledningar:

 

  1. Erfarenhet av solcellinstallation: Swedala Tak har inte bara expertis inom takläggning, vi är även erfarna inom installationen av solceller. Vi har kunskapen och kompetensen som krävs för att säkerställa en korrekt och effektiv installation av solcellssystemet på ditt tak. Med vår hjälp kan du dra nytta av solenergi och minska dina elkostnader.

 

  1. Flexibilitet för nya och gamla tak: Oavsett om ditt tak är nytt eller gammalt kan vi hjälpa dig att installera solceller. Vi anpassar oss till olika taktyper och takmaterial för att säkerställa en smidig och pålitlig installation. Genom att välja Swedala Tak kan du utnyttja solenergin oavsett takets ålder eller skick.

 

  1. Ekonomiska fördelar: Att installera solceller på ditt tak i Motala kan ge dig betydande ekonomiska fördelar. Genom att producera din egen el med hjälp av solceller kan du minska eller till och med eliminera dina elkostnader. Dessutom kan du dra nytta av olika incitament och bidrag som kan göra installationen ännu mer ekonomiskt fördelaktig. Swedala Tak hjälper dig att navigera genom dessa möjligheter och hitta de bästa lösningarna för din specifika situation.

 

Välj Swedala Tak när du vill installera solceller på ditt tak i Motala. Med vår erfarenhet, flexibilitet och fokus på ekonomiska fördelar kan du vara säker på att du får en professionell och pålitlig installation av solcellssystemet. Kontakta oss idag för att få mer information och låt oss hjälpa dig att dra nytta av solenergin på ditt tak.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
wurth-logotype
Voky