Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Ängelholm

Hela Ängelholms takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Ängelholm

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Ängelholm med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Ängelholm genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Ängelholm arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Ängelholm?

Har du någonsin stått där, blickat upp mot ditt hus och funderat över ditt tak? Kanske har du noterat de små tecknen på åldrande, eller så har du helt enkelt känt att det är dags för en förändring. Att byta tak är inte bara ett nödvändigt underhåll; det är också ett tillfälle att förnya och förbättra ditt hem. För invånare i Ängelholm är valet självklart – Swedala Tak är det enkla valet när det kommer till takläggning.

Högkvalitativa arbete och material

Taket är ditt skydd mot nordiska väderförhållanden, och vi förstår dess betydelse. Vi använder endast högkvalitativa material för att säkerställa att varje steg i processen håller högsta standard. Kvalitet är nyckeln, och vi kompromissar aldrig när det gäller att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Erfarenhet för trygghet

Swedala Tak erbjuder mer än bara ett takbyte; vi erbjuder trygghet och pålitlighet. Vår långa och beprövade erfarenhet av takläggningsprojekt i Ängelholm och dess omgivningar gör oss till verkliga experter. Oavsett om det är traditionella tegeltak eller moderna plåttak, har vi hanterat allt. Vår skräddarsydda expertis är utformad för att passa just ditt hem och dess unika behov.

Skräddarsydda lösningar för ditt hem

Varje takprojekt är unikt och kräver en individuell lösning. Genom nära samarbete med dig förstår vi dina önskemål, behov och budget. Våra takmästare presenterar olika alternativ och vägleder dig genom processen för att säkerställa att du får det tak som bäst passar ditt hem och din personliga stil.

Dedikation och kvalitet

Med vår erfarenhet, dedikation till kvalitet och skräddarsydda lösningar förvandlar vi ditt takbyte till en smidig och framgångsrik upplevelse. Låt oss ta hand om ditt tak och säkerställa att det inte bara är funktionellt utan också stilfullt och hållbart för de kommande åren. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss tillsammans skapa det tak ditt hem förtjänar.

Vi monterar även solceller

Har du någonsin övervägt solceller på ditt tak? Vi är inte bara experter på takbyte utan erbjuder även installation av solceller. Undvik de vanliga problemen genom att lita på vår gedigna erfarenhet – vi erbjuder långa garantier på både arbete och material! Hur kan vi hjälpa dig att göra ditt tak ännu bättre?

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi genomför en noggrann takkontroll för att bedöma ditt takbehov. Därefter får du en transperant offert med ett fast pris. Du vet exakt vad du kan förvänta dig utan några överraskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi involverar dig i processen från början till slut. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en plan som passar just dig. Vi har lång erfarenhet av takläggning och kan ge råd och vägledning för att uppnå det bästa resultatet.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vårt skickliga team av takläggare sätter igång med själva takläggningen efter att vi har planerat tillsammans. Vi använder material av hög kvalitet och moderna tekniker för att se till att taket blir tätt och hållbart. Vi lär av våra egna erfarenheter, av varandra och vi utbildar oss löpande för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar utför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i bästa möjliga skick innan vi avslutar projektet.

För- och nackdelar med olika materialval vid takbyteri Ängelholm

När det är dags att byta tak på ditt hem i Ängelholm står du inför ett avgörande beslut, och beslutet om vilket takmaterial som ska väljas är en av de mest övertygande faktorerna i detta viktiga val. Taket är inte bara en visuell komponent av ditt hus; det är också en avgörande aktör för dess prestanda och livslängd. I denna artikel dyker vi djupt in i för- och nackdelarna med olika takmaterial för att ge dig en vägledning som underlättar beslutet inför ditt kommande takbyte.

Plåttak

Fördelar: Plåttak erbjuder en imponerande livslängd, kräver minimalt underhåll och är lätta, vilket avlastar husets struktur och gör dem till en lämplig lösning för de flesta typer av byggnader.

Nackdelar: Å andra sidan kan den högre initialkostnaden och eventuella ljudnivåer vid nederbörd vara faktorer att beakta.

Tegeltak

Fördelar: Tegeltak erbjuder en tidlös estetik och har en exceptionell livslängd, upp till 100 år med rätt skötsel. Dessutom är de miljövänliga och återvinningsbara.

Nackdelar: Tyngden kan kräva förstärkning av takstrukturen, vilket ökar kostnaderna. Den högre initialkostnaden är också en faktor att överväga.

Betongtak

Fördelar: Betongtak är hållbara, ger variationsmöjligheter i design och kräver minimalt underhåll, vilket liknar fördelarna med plåt- och tegeltak.

Nackdelar: Vikten kan kräva förstärkning av takstrukturen och den högre initialkostnaden, även om den är lägre än för tegeltak, kan vara tidskrävande vid installation.

Papptak

Fördelar: Papptak är kostnadseffektiva, lätta och har enkel installation, vilket gör dem till ett budgetvänligt alternativ.

Nackdelar: Å andra sidan har de en begränsad livslängd och kräver regelbundet underhåll på grund av känslighet för skador från UV-strålning och väderpåverkan.

Sammanfattning

Valet av takmaterial är den avgörande faktorn för ett framgångsrikt takbyte. Swedala Tak står redo att vägleda dig genom processen och hjälpa dig att välja det optimala taket för ditt hem och dina behov. Kontakta oss idag för expertvägledning och en kostnadsfri offert. Vilket takmaterial tror du kommer passa bäst för ditt hem i Ängelholm?

Solceller på ditt tak med Swedala Tak: fem anledningar att investera i solceller

När tanken på att förnya ditt tak i Ängelholm dyker upp, öppnas inte bara en möjlighet att förbättra dess estetik, utan även chansen att omvandla det till en aktiv energiproducent. Swedala Tak erbjuder inte bara expertis inom takläggning utan är även din pålitliga partner för solcellinstallationer på ditt tak. Varför bör du överväga denna investering?
Här är fem övertygande skäl:

  1. 1. Sänk elkostnaderna på lång sikt: Genom att producera din egen energi med solceller kan du inte bara sänka dina elkostnader långsiktigt, utan även bli mer oberoende av de svängande elpriserna.
  2. 2. Hållbar energi för en hållbar framtid: Solceller representerar en ren och hållbar energikälla. Genom att välja solenergi bidrar du aktivt till att minska koldioxidutsläppen och göra din del för en grönare framtid.
  3. 3. Tryggad energiförsörjning: Med solceller minskar du ditt beroende av externa energileverantörer och skapar en pålitlig energiförsörjning för ditt hem. Det ger dig kontroll över din energiproduktion och ett skydd mot stigande elpriser.
  4. 4. Öka fastighetens värde och attraktivitet: Solceller är inte bara en smart energilösning utan ger även din fastighet en modern och hållbar profil. Detta kan inte bara öka dess värde utan också göra den mer attraktiv på marknaden.
  5. 5. Ekonomiska fördelar genom bidrag och subventioner: Genom installation av solceller kan du dra nytta av olika ekonomiska bidrag och subventioner som finns tillgängliga. Detta gör inte bara investeringen mer lönsam utan också mer tillgänglig för en bredare publik.

 

Kontakta Swedala Tak idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi erbjuder inte bara en grundlig takkontroll utan förser dig också med detaljerad information om våra takläggningstjänster och solcellinstallationer i Ängelholm. Oavsett om du planerar för takbyte eller överväger solceller är vi här för att vägleda dig genom en välgrundad investering för din framtid. Vad säger du – är det dags att göra ditt tak till en aktiv energiproducent?

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype