Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Eslöv

Hela Eslövs takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Eslöv

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Eslöv med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Eslöv genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Eslöv arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Eslöv?

Står du där och tittar på ditt hus i Eslöv, funderar på takets skick? Ser du tecken på att det börjar bli gammalt, eller känner du att det helt enkelt dags för en förändring? Att byta tak är mer än bara underhåll. Det är en chans att fräscha upp och förbättra ditt hem. För invånare i Eslöv är valet enkelt – Swedala Tak är det självklara valet när det kommer till takläggning.

Trygghet genom erfarenhet

Att välja Swedala Tak betyder att du inte bara får ett nytt och bra tak. Du får en trygg partner med erfarenhet. Vår långa historia av framgångsrika takprojekt i Eslöv gör oss till din expert. Vi har jobbat med allt från gamla tegeltak till nya plåttak, skräddarsydda för just ditt hus.

Kvalitet i varje steg

Vi vet hur viktigt ditt tak är som är ditt skydd mot våra nordiska väderförhållanden. Därför använder vi bara de bästa materialen när vi bygger tak. Vårt team jobbar hårt och noggrant för att allt ska vara perfekt. Vi nöjer oss inte förrän du är mer än nöjd.

Skräddarsydda lösningar för dig och ditt hem

Inget takprojekt är det andra likt. Vi jobbar nära dig för att förstå vad du vill ha och vad du behöver. Vi hjälper dig välja material, färg och stil som passar ditt hus bäst. Vi är här för att ge dig råd och göra processen enkel.

Vi kan göra ditt takbyte till en positiv upplevelse. Ditt nya tak kommer inte bara att fungera bra. Det kommer också se bra ut och hålla länge. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert och låt oss tillsammans planera för ditt hus framtid.

Vi monterar solceller!

Har du funderat över solceller på ditt tak? Vi är experter på tak och kan också sätta upp solceller åt dig. Med vår hjälp kan du undvika vanliga fallgropar och få långa garantier på både jobb och material. Låt oss göra ditt tak ännu bättre!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi genomför en noggrann takkontroll för att bedöma ditt takbehov. Därefter får du en transperant offert med ett fast pris. Du vet exakt vad du kan förvänta dig utan några överraskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi involverar dig i processen från början till slut. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en plan som passar just dig. Vi har lång erfarenhet av takläggning och kan ge råd och vägledning för att uppnå det bästa resultatet.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vårt skickliga team av takläggare sätter igång med själva takläggningen efter att vi har planerat tillsammans. Vi använder material av hög kvalitet och moderna tekniker för att se till att taket blir tätt och hållbart. Vi lär av våra egna erfarenheter, av varandra och vi utbildar oss löpande för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar utför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i bästa möjliga skick innan vi avslutar projektet.

Det ska du tänka på vid takläggning

Ett tak är mer än bara ett skydd mot regn och snö; det spelar också en stor roll för ditt hems utseende, värde och energieffektivitet. Att lägga nytt tak är en stor investering, så det är viktigt att tänka igenom processen noggrant. Här är vad du bör ha i åtanke för att säkerställa att takläggningen blir lyckad och givande.

Inför takbytet: Viktiga förberedelser

 1. 1. Bygglov och regler: Kolla med din kommun om du behöver bygglov för takläggningen. Det är viktigt att följa alla regler för att undvika problem i framtiden.
 2. 2. Välj rätt material: Takmaterial påverkar både ditt hems utseende och dess funktion. Fundera över vilket material som bäst matchar ditt hus stil och dina personliga preferenser, samtidigt som det håller sig inom din budget.

Under takläggningen: Att tänka på

 1. 1. Välj rätt entreprenör: Det är avgörande att hitta en takläggningsentreprenör du kan lita på. Se till att entreprenören har goda referenser och erfarenhet av liknande projekt.
 2. 2. Försäkring och garantier: Kontrollera att entreprenören har en giltig försäkring och att arbetet och materialen täcks av garantier. Detta skyddar dig ekonomiskt om något skulle gå fel.

Efter takläggningen: Uppföljning och underhåll

 1. 1. Inspektion: När taket är lagt, gör en noggrann genomgång med entreprenören för att försäkra dig om att allt är utfört enligt avtal och att kvaliteten är som förväntat.
 2. 2. Spara dokumentation: Bevara alla viktiga dokument såsom kontrakt, fakturor, och garantibevis. Detta är viktigt för framtida referenser och om garantifrågor uppstår.
 3. 3. Regelbundet underhåll: Även det bästa taket behöver regelbundet underhåll för att hålla sig i toppskick. Genom att hålla taket rent och inspektera det regelbundet kan du förebygga skador och förlänga takets livslängd.

Sammanfattningsvis är det viktigt att vara medveten om varje steg i processen för ett framgångsrikt takbyte. Med rätt förberedelser och expertis vid din sida kan ditt nya tak förnya och förbättra ditt hem på många sätt. Med Swedala Tak kan du känna dig trygg genom varje skede av denna resa. Så, är det dags att investera i ditt tak och därmed i ditt hem?

Solceller med Swedala Tak: fem anledningar att investera i solceller

Swedala Tak är inte bara experter på takläggning; vi är även din trygga partner för att installera solceller på både nya och befintliga tak. Här är fem starka anledningar till att överväga solceller för ditt hem:

 

 1. 1. Minska dina elräkningar: Med solceller på taket kan du producera din egen el och därmed minska dina elkostnader över tid. Det är en direkt väg till besparingar på elräkningen.
  2. Miljövänlig lönsamhet: Solenergi är en grön och förnybar energikälla. Genom att välja solceller bidrar du till lägre koldioxidutsläpp och en bättre miljö – en investering som lönar sig både för plånboken och planeten.
  3. Oberoende energiförsörjning: Att ha solceller betyder mindre beroende av traditionella energikällor och ett skydd mot de allt högre elpriserna. Du tar kontroll över din egen energiförsörjning.
  4. Ökat värde på din fastighet: Installation av solceller gör ditt hus mer attraktivt och moderniserar det. Det ökar inte bara ditt hems värde utan gör det också till en mer hållbar investering för framtiden.
  5. Ta del av fördelarna med bidrag: Statliga bidrag och subventioner för solceller gör denna investering ännu mer tilltalande. Det finns ekonomiska incitament som hjälper till att göra installationen av solceller både lönsam och tillgänglig.

 

Varför vänta med att göra ditt tak till en del av lösningen för en hållbar framtid? Swedala Tak är redo att assistera dig med både en initial takkontroll och detaljerad rådgivning kring installation av solceller i Eslöv. Oavsett om du funderar på att byta tak eller vill ta steget fullt ut med solceller, står vi vid din sida för att stödja en klok investering i din framtid. Är det dags att omvandla ditt tak till en källa för energiproduktion? Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och börja din resa mot en mer hållbar och ekonomisk framtid.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype