Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Hässleholm

Nylagt tak efter takbyte i Hässleholm. Takläggare, takläggning, byta tak

Hela Hässleholms takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Hässleholm

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Hässleholm med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Hässleholm genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Hässleholm arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Hässleholm?

Har du någonsin stått framför ditt hus och funderat över takets skick? Kanske har du lagt märke till små tecken på åldrande, eller så är det helt enkelt dags för en förändring. Att byta tak är inte bara ett nödvändigt underhåll, det är också ett tillfälle att förnya och förbättra ditt hem. För invånare i Hässleholm är valet enkelt – Swedala Tak är det självklara valet när det kommer till takläggning.

Erfarenhet för trygghet

När du väljer Swedala Tak får du inte bara ett takbyte, utan en trygg och pålitlig partner. Vår långa och pålitliga erfarenhet av takläggningsprojekt i Hässleholm och de omkringliggande områdena gör oss till experter på området. Vi har hanterat allt från traditionella tegeltak till moderna plåttak och erbjuder skräddarsydd expertis som passar ditt hem och dess specifika krav.

Högkvalitativa arbete och material

Vi förstår att taket är din trygghet mot nordiska väderförhållanden. Därför använder vi endast högkvalitativa material för våra projekt. Vårt dedikerade team arbetar noggrant och professionellt för att säkerställa att varje steg i processen håller högsta standard. Kvalitet är nyckeln, och vi kompromissar aldrig för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Skräddarsydda lösningar för ditt hem

Vi inser att varje takprojekt är unikt och kräver en individuell lösning. Därför samarbetar vi nära med dig för att förstå dina önskemål, behov och budget. Våra takmästare presenterar olika alternativ och vägleder dig genom processen för att säkerställa att du får det tak som bäst passar ditt hem och din personliga stil. Oavsett om du står inför beslut om materialval, färgscheman eller taktyper, är vi där för att ge den bästa möjliga rådgivningen.

Med vår erfarenhet, dedikation till kvalitet och skräddarsydda lösningar kan vi göra ditt takbyte till en smidig och framgångsrik upplevelse. Låt oss ta hand om ditt tak och se till att det inte bara är funktionellt utan också stilfullt och hållbart för de kommande åren. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss tillsammans skapa det tak ditt hem förtjänar.

Vi monterar även solceller

Har du funderat över solceller på ditt tak? Vi är inte bara experter på takbyte utan erbjuder även installation av solceller. Undvik de vanliga problemen genom att lita på vår gedigna erfarenhet – vi erbjuder långa garantier på både arbete och material! Hur kan vi hjälpa dig att göra ditt tak ännu bättre?

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi genomför en noggrann takkontroll för att bedöma ditt takbehov. Därefter får du en transperant offert med ett fast pris. Du vet exakt vad du kan förvänta dig utan några överraskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi involverar dig i processen från början till slut. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en plan som passar just dig. Vi har lång erfarenhet av takläggning och kan ge råd och vägledning för att uppnå det bästa resultatet.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vårt skickliga team av takläggare sätter igång med själva takläggningen efter att vi har planerat tillsammans. Vi använder material av hög kvalitet och moderna tekniker för att se till att taket blir tätt och hållbart. Vi lär av våra egna erfarenheter, av varandra och vi utbildar oss löpande för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar utför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i bästa möjliga skick innan vi avslutar projektet.

Bra att tänka på när du ska byta tak

Har du någonsin tänkt på taket över ditt hem som mer än bara en skyddande barriär mot väder och vind? Det är faktiskt så mycket mer. Ett välvalt takmaterial och en professionellt genomförd takläggning kan förvandla inte bara utseendet på ditt hem utan också påverka din ekonomi. Att byta tak är en betydande investering, och för att säkerställa en smidig process och tillfredsställande resultat måste du vara medveten om flera viktiga faktorer.

Inför takbytet: Planering och förberedelser

 1. 1. Bygglov och tillstånd: Innan du ger dig in i takbyte-processen, kontrollera om formellt bygglov eller tillstånd krävs från din kommun. Att följa korrekta procedurer minimerar risken för potentiella problem längre fram.
 2. 2. Materialval och estetik: Valet av takmaterial påverkar inte bara utseendet utan också hållbarheten över tid. Noggrant överväg vilket material som passar din budget, husets arkitektur och dina preferenser.

Under takbytet: Övervakning och kommunikation

 1. 1. Val av entreprenör: Att anlita en pålitlig och erfaren takläggningsentreprenör är avgörande. Begär referenser och granska tidigare projekt för att välja en entreprenör med pålitliga referenser.
 2. 2. Försäkringar och garantier: Säkerställ att både entreprenören och du själv är korrekt försäkrade under projektet. Diskutera även vilka garantier som gäller för arbete och material för extra trygghet.

Efter takbytet: Underhåll och uppföljning

 1. 1. Inspektion och godkännande: Efter takbytet genomför en grundlig inspektion tillsammans med din Swedala Tak-mästare. Det säkerställer att allt arbete är korrekt utfört och uppfyller dina förväntningar.
 2. 2. Dokumentation: Spara all dokumentation, inklusive kontrakt, fakturor och garantipapper. Det blir avgörande om du behöver påvisa utfört arbete eller vid eventuella framtida problem.
 3. 3. Regelbundet underhåll: Ett nytt tak kräver fortfarande regelbundet underhåll för att hålla det i bästa skick. Regelbunden rengöring och inspektion upptäcker skador i tid.

Sammanfattningsvis är det viktigt att vara medveten om varje steg i processen för ett framgångsrikt takbyte. Med Swedala Tak vid din sida kan du känna dig trygg genom varje skede av denna resa. Så, är det dags att investera i ditt tak och därmed i ditt hem?

Solceller med Swedala Tak: fem anledningar att investera i solceller

Utöver vår omfattande expertis inom takläggning är Swedala Tak din pålitliga partner när det kommer till solcellinstallationer på ditt tak. Vi erbjuder solcellinstallationer både på nya och befintliga tak. Här är fem övertygande skäl till varför det är värt att investera i solceller:

 1. 1. Sänk elkostnaderna med solceller: Genom att producera din egen energi med solceller kan du långsiktigt sänka dina elkostnader och därigenom spara pengar.
 2. 2. Miljövänlig energi: Solceller representerar en ren och hållbar energikälla som aktivt bidrar till att minska koldioxidutsläpp och miljöpåverkan. Detta gynnar både din ekonomi och planeten.
 3. 3. Tryggad energiförsörjning: Med solceller minskar du ditt beroende av externa energileverantörer och skyddar dig mot stigande elpriser. Du får kontroll över din energiproduktion.
 4. 4. Öka fastighetens värde: Solceller är inte bara en smart energilösning utan gör också din fastighet mer attraktiv. Det ökar inte bara värdet utan positionerar den som modern och hållbar.
 5. 5. Statliga bidrag och subventioner: Genom att installera solceller kan du dra nytta av olika ekonomiska bidrag och subventioner som är tillgängliga. Det gör investeringen ännu mer lönsam.

 

Varför vänta? Kontakta Swedala Tak idag och boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi genomför inte bara en takkontroll utan ger också detaljerad information om våra takläggningstjänster och solcellinstallationer i Hässleholm. Oavsett om du planerar för takbyte eller överväger solceller är vi här för att hjälpa dig att göra en välgrundad investering för din framtid. Vad säger du, är det dags att omvandla ditt tak till en energiproducerande resurs?

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype