Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Ystad

Hela Ystads takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Ystad

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Ystad med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Ystad genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Ystad arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Därför ska du välja Swedala Tak som din takläggare i Ystad

Är det dags att ge ditt hem i Ystad ett nytt tak? Söker du efter ett pålitligt och erfaret takläggningsföretag som kan förvandla ditt takbyte till en smidig och framgångsrik process? Swedala Tak är det självklara valet för invånare i Ystad när det kommer till takläggning. Här är tre avgörande anledningar till varför du bör välja oss:

1. Erfarenhet för trygghet

Swedala Tak har en lång och pålitlig erfarenhet av takläggningsprojekt i Ystad och de omkringliggande områdena. Vårt team av skickliga takläggare har hanterat diverse projekt, från traditionella tegeltak till moderna plåttak. Med vår omfattande kunskap kan vi erbjuda expertis och rådgivning som är skräddarsydd för ditt hem och dess specifika krav.

2. Högkvalitativa material och arbete

När du väljer Swedala Tak kan du vara trygg med att vi endast använder högkvalitativa material för våra takprojekt. Vi förstår vikten av ett hållbart och pålitligt tak som kan stå emot de nordiska väderförhållandena. Vårt team arbetar noggrant och professionellt för att säkerställa att varje steg i processen genomförs med högsta standard. Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

3. Skräddarsydda lösningar för ditt hem

Vi inser att varje takläggningsprojekt är unikt och kräver en skräddarsydd lösning. Därför arbetar vi nära med dig för att förstå dina önskemål, behov och budget. Våra takmästare presenterar olika alternativ och vägleder dig genom processen för att säkerställa att du får det tak som passar bäst för ditt hem och din stil. Oavsett om det handlar om att välja rätt material, färg eller taktyp, kommer vi att vara där vid varje steg för att ge dig den bästa rådgivningen.

Med vår erfarenhet, dedikation till kvalitet och skräddarsydda lösningar kan vi förvandla ditt takbyte till en smidig och framgångsrik upplevelse. Låt oss ta hand om ditt tak och säkerställ att det inte bara ser fantastiskt ut utan också är hållbart och pålitligt för åren som kommer. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert.

Vi monterar även solceller

Swedala Tak är också experter på solceller på tak! Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak kan du lita på oss när det gäller installationen av solceller. Vi undviker de vanliga problemen med dåligt utförda installationer, vilket kan leda till fuktintrång och minska takets livslängd. Med vår gedigna erfarenhet av takbyte erbjuder vi långa garantier på både arbete och material!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi genomför en noggrann takkontroll för att bedöma ditt takbehov. Därefter får du en transperant offert med ett fast pris. Du vet exakt vad du kan förvänta dig utan några överraskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi involverar dig i processen från början till slut. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en plan som passar just dig. Vi har lång erfarenhet av takläggning och kan ge råd och vägledning för att uppnå det bästa resultatet.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vårt skickliga team av takläggare sätter igång med själva takläggningen efter att vi har planerat tillsammans. Vi använder material av hög kvalitet och moderna tekniker för att se till att taket blir tätt och hållbart. Vi lär av våra egna erfarenheter, av varandra och vi utbildar oss löpande för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar utför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i bästa möjliga skick innan vi avslutar projektet.

Så går det till när Swedala Tak monterar solceller

Att investera i ett solcellstak är ett stort steg mot hållbarhet och ekonomiskt ansvarstagande. Med Swedala Tak som ditt val av takläggningsföretag i Ystad kan du vara säker på att varje steg i solcellstaksprocessen utförs med högsta möjliga standard och noggrannhet.

  1. 1. Kvalitet i varje takbyte och solcellsinstallation: När du väljer Swedala Tak för ditt solcellstakbyte, följer vi vår beprövade metod som säkerställer att varje tak monteras med högsta kvalitet. Vår egenkontroll med fotodokumentation under monteringen utförs löpande av våra erfarna montörer. Om ditt tak behöver bytas genomför vi en grundlig kontroll av takets täthet och dimensionering, samt inspekterar vindens skick och yttertakets kondition. Vid allvarliga brister rekommenderar vi alltid takbyte innan solanläggningen installeras.
  2. 2. Säkra infästningar och professionell installation: Infästningarna för solpanelerna monteras noggrant och i enlighet med varje materialtillverkares monteringsanvisningar. Våra takläggare kopplar samman solpanelerna på taket, och egenkontroll med fotodokumentation utförs löpande under hela installationsprocessen. Genom att involvera våra kunder i egenkontrollen skapar vi öppenhet och förtroende i varje steg av installationen.
  3. 3. Kundorienterad genomgång och avslutning: Våra montörer och elektriker visar upp och går igenom sina egna kontroller med dig som kund för att säkerställa att varje detalj uppfyller dina förväntningar. Efter att elektrikern har monterat växelriktare och säkerhetsbrytare, och din anläggning är ansluten till elnätet, avlägsnar montörerna ställningar och containers och städar upp din tomt.
  4. 4. Gemensam genomgång med Takmästaren: En gemensam genomgång med vår Takmästare säkerställer att allt är komplett och att din anläggning är korrekt uppkopplad till internet. Vi tar oss tid att gå igenom varje detalj för att garantera att ditt solcellstak är i toppskick.
  5. 5. Kundnöjdhet i fokus: Swedala Tak är engagerade i att göra våra kunder nöjda. Vår kundtjänst ringer upp dig för att höra din erfarenhet och ta del av dina synpunkter. Din feedback är värdefull och hjälper oss att kontinuerligt förbättra våra tjänster och säkerställa att varje kund är helt tillfredsställd.

Med Swedala Tak som din partner i solcellstaksprojektet får du inte bara högsta kvalitet i takbyte och solcellsinstallation, utan också en dedikerad och professionell service som strävar efter att överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag för att inleda resan mot ett effektivt och hållbart solcellstak för ditt hem i Ystad.

Varför solceller på tak med Swedala Tak är ett smart val

  • Miljövänlig energi för hållbar framtid: Solceller representerar en ren och hållbar energikälla som aktivt bidrar till minskade koldioxidutsläpp och reducerad miljöpåverkan. Genom att investera i solenergi hos Swedala Tak tar du inte bara ansvar för din ekonomi utan även för planetens välbefinnande.
  • Sänk elkostnaderna med solceller: Genom att producera din egen energi med solceller tar du kontroll över dina elkostnader och säkrar långsiktiga besparingar. Swedala Tak erbjuder effektiva solcellssystem som anpassas efter ditt behov för en ekonomiskt hållbar energiproduktion.
  • Öka fastighetens värde och modernitet: Solceller är inte bara en smart energilösning utan ger också din fastighet en modern och hållbar image. Detta ökar inte bara fastighetens värde utan gör den även mer attraktiv på marknaden, vilket kan gynna dig vid en eventuell försäljning.
  • Tryggad energiförsörjning och sänkta elpriser: Med solceller minskar du ditt beroende av externa energileverantörer och skyddar dig mot de stigande elpriserna. Du får inte bara en självständig energiförsörjning utan även en pålitlig och ekonomiskt fördelaktig lösning för din fastighet.
  • Statliga bidrag och subventioner: Genom att installera solceller från Swedala Tak kan du dra nytta av olika statliga bidrag och ekonomiska subventioner. Vi håller dig informerad om de tillgängliga möjligheterna för att maximera din avkastning på investeringen.

 

Kontakta Swedala Tak idag och säkra ditt hållbara energibeslut. Boka ett kostnadsfritt hembesök där vi inte bara utför en grundlig takkontroll utan också delar detaljerad information om våra omfattande takläggningstjänster och solcellslösningar i Ystad. Oavsett om du står inför ett planerat takbyte eller överväger att investera i solceller, är Swedala Tak här för att guida dig mot en grönare och mer ekonomisk framtid.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype