Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Heby

Nylagt tak av Swedala tak på villa i Heby.

Hela Upplands takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat.

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Heby

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Heby med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett fint tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Heby genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Heby arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Varför ska du välja Swedala Tak för att byta ditt tak i Heby?

När du behöver byta tak i Heby är Swedala Tak det bästa valet. Swedala Tak är Sveriges ledande tak­företag och du kan vara säker på att våra tak­läggare har lång erfarenhet och hög kompetens.

På Swedala Tak följer vi en enkel och beprövad process för att byta ut ditt tak:

1. Vi erbjuder en kostnadsfri tak­kontroll och presenterar en fast pris­offert.

2. Vi samarbetar med dig för att planera tak­läggningen enligt dina önskemål.

3. Våra erfarna takläggare utför själva takläggnings­arbetet.

4. Efteråt genomför vi en  noggrann besiktning och slut­kontroll för att säker­ställa att arbetet är korrekt utfört. Vårt främsta mål är att du ska vara nöjd med resultatet.

Kontakta oss idag för att boka ett kostnads­fritt hembesök. Vi är stolta över det arbete vi utför och den service vi ger till våra kunder.

Installera solceller på taket i Heby

Swedala Tak är även specialister på instal­lation av solceller på både nya och befintliga tak. Här är 5 fördelar med att installera solceller:

1. Minska dina elkostnader och bidrar till en miljö­vänlig energi­försörjning.

2. Öka värdet på ditt hem genom att investera i en hållbar och energi­effektiv lösning.

3. Dra nytta av olika statliga bidrag och skatte­reduktioner för solcells­anläggningar. Vi hjälper dig gärna att navigera genom de olika regler som gäller.

4. Bli själv­försörjande på el och minska ditt beroende av externa energi­källor.

5. Solceller är en långsiktig och pålitlig energi­källa med minimalt underhåll.

Oavsett om du behöver hjälp med takläggning eller instal­lation av solceller kan du lita på att vi levererar ett resultat med hög kvalitet och profes­sionell service i Heby.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar med en noggrann kontroll för att bedöma takets skick och behov. Därefter får du en transparent offert med ett fast pris, så att du kan planera din budget utan oro.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att planera takläggningen enligt dina önskemål och behov. Vi tar hänsyn till både estetik och funktionalitet för att säkerställa ett optimalt resultat.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När planeringen är klar inleder vi själva takbytet. Vi är noggranna och har processer för att ge dig ett hållbart och snyggt tak som skyddar ditt hem i många år framöver.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering när jobbet är klart

Efter avslutad takläggning utför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning och att taket uppfyller våra höga standarder.

Vi installerar även solceller på tak i Heby

Du minskar dina elkostnader: Solceller ger dig möjlighet att producera din egen el och minska dina energikostnader på lång sikt.

 

Miljövänlig energi: Genom att använda solceller bidrar du till en renare och mer hållbar miljö genom att minska ditt koldioxidavtryck.

 

Du ökar fastighetens värde: Installation av solceller kan öka värdet på din fastighet och göra den mer attraktiv för potentiella köpare i framtiden.

 

Oavsett om du behöver hjälp med takläggning eller installation av solceller kan du lita på att Swedala Tak levererar ett högkvalitativt resultat och professionell service i Heby.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

benders-logotype
bolist-logotype
wurth-logotype
Beijer byggmaterial
Senergia
XL-Bygg-Logotype
Voky