Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Sala

Hela Västmanlands takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Sala

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Sala kommun. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Sala genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Sala arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Jämför oss gärna med andra!

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak i Sala?

Swedala Tak är det självklara valet när det kommer till takläggning i Sala. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens inom branschen har vi skapat oss ett gott rykte som pålitliga takläggare som levererar högkvalitativa resultat.

Vi förstår att ditt tak är en viktig del av ditt hem, och därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår takläggningsprocess är enkel och smidig vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Vi monterar även solceller

Visste du att Swedala Tak också är en pålitlig partner för solcellsinstallationer? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både nya och gamla tak, så att du kan dra nytta av ren och förnybar energi. Vårt erfarna team av takläggare, montörer och installatörer garanterar en smidig och effektiv installation, anpassad efter dina behov. Med Swedala Tak får du inte bara en högkvalitativ installation, utan även långsiktig hållbarhet och kostnadbesparingar. Ta steget mot en grönare framtid och välj oss för din solcellsinstallation!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll

Vi börjar alltid med en noggrann takkontroll för att bedöma skicket på ditt tak och fastställa vilka åtgärder som behövs. Utifrån detta erbjuder vi en kostnadsfri offert med ett fast pris, så att du vet exakt vad du kan förvänta dig utan några överraskningar längre fram.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi tror på att samarbeta med våra kunder för att skapa det bästa möjliga resultatet. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och behov, och tillsammans planerar vi takläggingsprojektet så att det passar just dig och ditt hem. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och skapa ett tak som både är vackert och hållbart.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När vi har kommit överens om planen är det dags att sätta igång med själva takläggningen . Vi använder endast högkvalitativa material och moderna tekniker för att säkerställa att ditt tak blir hållbart och skyddat mot väder och vind.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering efter jobbet är klart

När takläggningen är klar genomför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning. Vi är inte nöjda förrän du är det, och vi lämnar inte ditt projekt förrän du är helt nöjd med resultatet.

Vi installerar även solceller på tak!

Utöver att erbjuda professionell takläggning är Swedala Tak också experter på solceller. Vi kan hjälpa dig med installationen av solceller både på nya och gamla tak. Här är tre anledningar till varför det lönar sig att installera solceller:

1. Ekonomiska besparingar: Genom att producera din egen förnybara energi med solceller kan du minska dina elkostnader betydligt. Solcellerna genererar el under soliga dagar, vilket minskar ditt behov av att köpa el från energibolagen.

2. Miljövänligt val: Solceller är ett grönt alternativ som inte bara minskar din klimatpåverkan, utan också bidrar till en hållbar framtid. Genom att producera din egen solenergi minskar du behovet av fossila bränslen och bidrar till en renare miljö.

3. Ökat fastighetsvärde: Att ha solceller installerade på ditt tak kan öka värdet på din fastighet. Potentiella köpare ser alltmer positivt på fastigheter med förnybar energi och energieffektiva lösningar, vilket gör att du kan få en bättre försäljningspris om du bestämmer dig för att sälja i framtiden.

Välj Swedala Tak för din takläggning i Sala och låt oss hjälpa dig med installationen av solceller. Vi är din pålitliga partner som levererar högkvalitativa resultat och hållbara lösningar för ditt tak. Kontakta oss idag för en kostnadsfri takkontroll och offert!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Beijer byggmaterial
bolist-logotype
XL-Bygg-Logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype
Senergia