Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Västerås

Hus i Västerås med nytt tak från Swedala Tak

Hela Västerås takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Västerås

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Västerås. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Västerås genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Västerås arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Varför ska du välja Swedala Tak i Västerås?

När du väljer Swedala Tak som din takläggare i Västerås får du en professionell och pålitlig partner för ditt takprojekt. Vi följer branschstandard och erbjuder en enkel standardiserad process i fyra steg som garanterar att du får ett tak av högsta kvalitet.

Vi förstår att ditt tak är en viktig del av ditt hem, och därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår takläggningsprocess är enkel och smidig vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Vi monterar även solceller

Visste du att Swedala Tak också är en pålitlig partner för solcellsinstallationer? Vi erbjuder unika och skräddarsydda lösningar för både nya och gamla tak så att du kan dra nytta av ren och förnybar energi. Vårt erfarna team av takläggare, montörer och installatörer garanterar en smidig och effektiv installation som är anpassad efter ditt tak. Med Swedala Tak får du inte bara en högkvalitativ installation, utan även långsiktig hållbarhet och kostnadsbesparingar. Boka ett hembesök eller ring oss på 020-270 300 så berättar vi mer.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll

Vi börjar med att utföra gratis takkontroll utan några kostnader för dig. Utifrån inspektionen tar vi fram en offert med ett fast pris, så att du vet vad du kan förvänta dig och undviker obehagliga överaskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi lägger stor vikt vid att samarbeta med våra kunder. Vi involverar dig i planeringsprocessen för att säkerställa att dina önskemål och behov uppfylls. Vi tar hänsyn till design, materialval och eventuella specialanpassningar för att ge dig bästa tänkbara slutresultat.

Bild på symbol steg nummer 3

Takbyte

När planeringen är klar inleder vi takläggningsarbetet. Vårt erfarna team av takläggare arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att ditt tak blir hållbart och vackert. Vi använder högkvalitativa material och beprövade metoder för att uppnå bästa möjliga resultat.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering efter jobbet är klart

Efter avslutat takbyte genomför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i enlighet med våra höga kvalitetsstandarder. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är säkert , väderskyddat och estetiskt tilltalande.

Vi installerar även solceller på tak!

När det gäller installation av solceller kan du också lita på Swedala Tak. Vi erbjuder professionell installation av solceller på både nya och gamla tak. Här är tre anledningar till varför det lönar sig att installera solceller:

  • 1. Ekonomiska fördelar: Solceller ger dig möjlighet att producera din egen el och minska dina elkostnader på lång sikt. Du kan även dra nytta av olika statliga stöd och skattelättnader för att göra investeringen ännu mer lönsam.
  • 2. Miljövänlig energi: Solenergi är en ren och förnybar energikälla som minskar din miljöpåverkan. Genom att producera din egen el från solen bidrar du till att minska användingen av fossila bränslen och bekämpa klimatförändringarna.
  • 3. Ökat fastighetsvärde: Installation av solceller kan öka värdet på din fastighet. Potentiella köpare och hyresgäster uppskattar hållbara lösningar och låga energikostnader, vilket kan göra din fastighet mer attraktiv och öka dess marknadsvärde.
  • Låt oss hjälpa dig med både takläggning och installation av solceller. Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
Senergia
wurth-logotype