Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Göteborg

Färdigt tak på ett hus i Göteborg

Vi är hela Göteborgs takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Göteborg

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Göteborg med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Göteborg genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Göteborg arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Göteborg?

Swedala Tak är det självklara valet när det kommer till takläggning i Göteborg. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens inom branschen har vi skapat oss ett gott rykte som pålitliga takläggare som levererar högkvalitativa resultat.

Vi förstår att ditt tak är en viktig del av ditt hem, och därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår takläggningsprocess är enkel och smidig vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Vi monterar även solceller

Vi är också experter på solceller på tak! Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak kan du lita på oss när det gäller installationen av solceller. Något som blivit allt vanligare är tyvärr renodlade solcellsfirmor som kan solceller, men har mindre förståelse för tak. Dåliga installationer kan leda till fuktinträngning som minskar takets livslängd och försämrar bärigheten. Med gedigen erfarenhet av takbyte, undviker du sådana problem när du anlitar oss. Självklart erbjuder vi långa garantier på både jobb och material!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi ger dig en transparent offert med ett fast pris, så att du vet exakt vad din takläggningen kommer att kosta. I hembesöket ingår en kostnadsfri takkontroll för att både du och vi ska slippa obehagliga överraskningar.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi samarbetar med dig för att planera takläggnings-projektet. Vi tar hänsyn till dina önskemål och behov för att säkerställa att resultatet blir precis som du önskar, men kommer också gärna med råd och inspel utifrån vår erfarenhet. Om du behöver ansöka om bygglov kan vi hjälpa till med den processen, och vi planerar alltid för ett så snabbt takbyte som möjligt, som är skonsamt för trädgård och närmiljö.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vi inleder själva takläggningen med hjälp av vårt erfarna team som använder sig av material av högsta kvalitet. Vi garanterar ett hållbart och vackert tak som håller i många år framvöer. Självklart kan vi ta ansvar för bortforsling och städning så att du får ett problemfritt takbyte.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering efter jobbet är klart

Efter att takläggningen är klar genomför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört och att du är nöjd med resultatet. Här dokumenterar vi också arbetet utförligt för att kunna lämna långa garantier på både takläggning och material.

Vi installerar även solceller på tak!

Vi på Swedala Tak är ditt självklara val när det gäller installation av solceller på tak i Göteborg med omnejd. Oavsett om du har ett nytt tak eller ett äldre tak, kan vi hjälpa dig med att montera solceller för att dra nytta av solens energi. Här är några anledningar till varför du bör överväga att byta till solceller:

   – Minska dina elkostnader: Solceller genererar egen el och minskar behovet av att köpa el från nätet.
   – Miljövänlig energi: Solceller är en ren och förnybar energikälla som minskar din klimatpåverkan.
   – Spara pengar på lång sikt: Solceller har en lång livslängd och kan generera besparingar under många år.
   – Öka fastighetens värde: Genom att installera solceller ökar du värdet på din fastighet och gör den mer attraktiv på marknaden.
   – Säker investering: Solceller är en beprövad teknik och din investering ger vanligtvis god avkastning på lång sikt.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype