Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Vårkampanj – Betongpannor på köpet

Passa på att se över ditt tak efter vintern. Din lokala Takmästare ger dig just nu betongpannor på köpet när du byter tak med oss! Rabatten motsvarar kostnaden för Benders Palema betongpannor till ditt hus. Du får såklart rabatt även om du väljer något annat ytskikt.* Passa också på att fråga din Takmästare om vårt erbjudande om solcellsinstallation i samband med ditt takbyte.

Se över ditt tak inför sommaren 

Taket är en av de viktigaste delarna av ditt hus, det skyddar dig och din familj från väder och vind. Och med jämna mellanrum behövs det bytas ut. Passa på att göra en kostnadsfri takkontroll. När vi gör en takkontroll får du en skriftlig dokumentation med foton som visar skicket på ditt tak. Just nu får du betongpannor på köpet när du byter tak med oss.

*Rabatten motsvarar kostnaden för Benders Palema Benderit 2-kupig. Erbjudandet gäller vid nybeställning av ett komplett takbyte och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Du får såklart rabatt även om du väljer något annat ytskikt. Rabatt på papptak motsvarar istället kostnaden för plåtdetaljerna (krönplåtar och fotplåtar) till ditt tak. Erbjudandet gäller t o m 2024-05-31.

Boka hembesök

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert.
Självklart helt utan köpkrav. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss
inom kort. Det går också bra att nå oss på telefon 020–270 300.
Boka gratis hembesök
Arrow Icon
Alltid offert med fast pris
Kostnadsfri takkontroll innan offert
Alltid höga krav på kvalitet och kontroll
takläggare som monterar tak

Allt börjar med en noggrann kontroll av ditt tak.

Vid takkontrollen undersöks skicket på ditt tak både ute och inne på vinden. Takmästaren kontrollerar skicket på vindskivor, hängrännor, stuprör samt lyfter på pannorna på ett par olika platser och inspekterar pappen. Invändigt kontrolleras vinden och där tittar Takmästaren efter eventuella tecken på läckage, mögel och rötskador. Sedan ger vi dig en offert med ett fast pris på takbytet.
Vi arbetar enligt våra egna monteringsanvisningar och utför egenkontroller. Vi arbetar efter samma trygga metod året runt. Principen är att riva en del i taget, byta ut dålig råspont och sedan lägga nytt tätskikt och ny läkt så att taket är tätt vid slutet av varje arbetsdag. Vi monterar underbeslag runt alla genomföringar, regnvattensystem, detaljer (tex fotplåtar, fågelband, vindskivor och överenskomna detaljer som snörasskydd) och sist monteras yttertaket. Här kan du läsa mer om hur ett takbyte går till och de olika taktyperna vi erbjuder.

Solceller på ett tak

Har du funderat på att installera solceller på ditt tak?

Då är det läge att se över taket först. Det är viktigt att taket och solcellsanläggningen ligger i samma fas vad gäller livslängd. Du vill inte behöva genomföra ett takbyte mitt under solcellernas livslängd då det blir en extra kostnad för att demontera och återmontera solanläggningen. Vi monterar därför inte solceller på tak som är äldre än 15 år. Du får såklart en offert med fast pris och skattereduktion på grön teknik på 20%. Här kan du läsa mer om hur vi monterar solceller.

 

Ta del av kampanjen - boka kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig genom hela processen för att hitta den bästa lösningen för dig och ditt tak. Det går givetvis bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Alltid offert med fast pris
Alltid höga krav på kvalitet och kontroll
Ta del av vårkampanjen

4,4 /5

Reco.se

(Uppd 10 maj 2023)