Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Startkampanj

Äntligen etablerar vi oss i ditt område. Vi startar faktiskt upp tre nya distrikt samtidigt: Ljungby, Katrineholm och Kalmar. Din nya lokala Takmästare ger dig just en rabatt som motsvarar kostnaden för betongpannor* till ditt hus när du byter tak med oss! Du får såklart rabatt även om du väljer något annat ytskikt. Passa också på att fråga din Takmästare om vårt erbjudande om solcellsinstallation i samband med ditt takbyte.

Kampanj! Betongpannor på köpet

Betongpannor på köpet

Vi ger dig som bor i våra nyaste distrikt just nu en rabatt som motsvarar kostnaden för betongpannor* till ditt hus när du byter tak med oss! Du får såklart rabatt även om du väljer något annat ytskikt. Om du byter ditt papptak bjuder vi istället på kostnaden för plåtdetaljerna (krönplåtar och fotplåtar) till ditt tak.

Vid takkontrollen undersöks skicket på ditt tak både ute och inne på vinden. Takmästaren kontrollerar skicket på vindskivor, hängrännor, stuprör samt lyfter på pannorna på ett par olika platser och inspekterar pappen. Invändigt kontrolleras vinden och där tittar Takmästaren efter eventuella tecken på läckage, mögel och rötskador. Sedan ger vi dig en offert med ett fast pris på takbytet.

Vi arbetar enligt våra egna monteringsanvisningar och utför egenkontroller. Vi arbetar efter samma trygga metod året runt. Principen är att riva en del i taget, byta ut dålig råspont och sedan lägga nytt tätskikt och ny läkt så att taket är tätt vid slutet av varje arbetsdag. Vi monterar underbeslag runt alla genomföringar, regnvattensystem, detaljer (tex fotplåtar, fågelband, vindskivor och överenskomna detaljer som snörasskydd) och sist monteras yttertaket. Här kan du läsa mer om hur ett takbyte går till och de olika taktyperna vi erbjuder.

*Rabatten motsvarar kostnaden för Benders Palema Benderit 2-kupig. Erbjudandet gäller vid nybeställning ett komplett takbyte och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Kampanjen pågår 2023-04-18 – 2023-06-15.

Boka hembesök

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert.
Självklart helt utan köpkrav. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss
inom kort. Det går också bra att nå oss på telefon 020–270 300.
Boka gratis hembesök
Arrow Icon
Alltid offert med fast pris
Kostnadsfri takkontroll innan offert
Alltid höga krav på kvalitet och kontroll