Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Norrköping

Hela Norrköpings takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat.

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Norrköping

Hur går ett takbyte till?

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Norrköping med omnejd. Vi har lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer, och du får ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Norrköping genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går vi igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Norrköping arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Vad behöver man tänka på när man ska byta tak?
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ditt tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller mejla på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller mejla på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Därför ska du välja Swedala Tak som din takläggare i Norrköping

Swedala Tak är störst i Sverige och experter på takläggning. Vi erbjuder en förstklassig service och vill alltid överträffa dina förväntningar. Vi är det trygga valet i en bransch som annars kan vara rörig och osäker. Våra takprojekt präglas av kommunikation, ordning, reda, hög säkerhet, god arbetsmiljö, och våra kunder är så nöjda att de ger oss höga betyg och gärna rekommenderar oss vidare.

Vår takläggningsprocess är enkel och effektiv, och vi ser till att du är involverad i varje steg. Först gör vi en grundlig takkontroll för att bedöma skick och behov, därefter får du en kostnadsfri offert så du vet exakt vad du kan förvänta dig.

Nästa steg är att planera takläggningen tillsammans enligt dina önskemål, vi lyssnar och ger råd med målet att du ska bli nöjd – det är det viktigaste för oss. Vi använder material av hög kvalitet och tar hand om allt, från att ta bort det gamla taket till att lägga det nya på plats.

Sist genomför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att se till att allt är som det ska. Inget lämnas åt slumpen, och vi avslutar inte förrän allt är i toppskick.

Vi installerar också solceller på nya och gamla tak

Vet du att du även kan vända dig till Swedala Tak när du vill installera solceller? Vi erbjuder solcellsinstallationer både på nya och gamla tak. Här är tre skäl till varför det lönar sig att installera solceller:

1) Minska dina elkostnader och var miljövänlig

Genom att installera solceller kan du generera din egen el och minska dina elkostnader. Dessutom är solenergi en förnybar energikälla som inte bidrar till koldioxidutsläpp och därmed ett miljövänligt alternativ.

2) Öka värdet på ditt hem

Instalation av solceller kan öka värdet på ditt hem. Många potentiella köpare är intresserade av att ha en hållbar och energieffektiv bostad, och solceller är ett attraktivt tillägg som kan höja värdet på ditt hus.

3) Dra nytta av statliga bidrag och skattereduktioner

För att främja solenergi erbjuder staten olika former av bidrag och skattereduktioner för installation av solceller. Genom att välja Swedala Tak som din solcellsinstallatör kan vi hjälpa dig att navigera genom dessa förmåner och se till att du får det bästa ekonomiska stödet för ditt solcellssystem.

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök, vi ser fram emot att hjälpa dig!

"Jag grundade Swedala Tak för att jag ville skapa ett företag som på riktigt prioriterar kundernas nöjdhet och trygghet. Jag är stolt över det vi har blivit."

Henrik Camitz, grundare.
Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi på Swedala Tak erbjuder en kostnadsfri takkontroll för att bedöma takets skick och behov. Utifrån detta utför vi en offert med ett fast pris , vilket ger dig full transparens och trygghet i din ekonomiska planering.

Bild på symbol steg nummer 2

Planeringsprocessen

Vi förstår vikten av att vara delaktig i takläggningsprocessen. Därför involverar vi dig som kund i planeringen för att säkerställa att dina önskemål och behov blir tillgodosedda. Vi tar hänsyn till både estetiska och tekniska aspekter för att se till att ditt tak blir både hållbart och vackert.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När planeringen är klar och du är nöjd med vårt förslag inleds själva takläggningen. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att taket blir korrekt lagt och håller hög kvalitet. Våra skickliga takläggare har gedigen erfarenhet och använder sig av moderna metoder och material för att garantera hållbarheten i ditt tak.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Efter att takläggningen är avslutad utför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i optimalt skick innan arbetet avslutas.

Vad kostar det att byta ett tak?

En takrenovering kan vara en relativt kostsam investering men i gengäld höjs värdet på din bostad och du får ett mer attraktivt hus. Vad det kostar att byta tak beror på ett flertal olika faktorer. Man kan inte gissa på priset, utan först behövs en grundlig kontroll av taket.

 

Våra Takmästare undersöker och räknar på ett flertal faktorer när de utför en takkontroll. Takets skick kontrolleras, både utvändigt men också inne på vinden. Pappen inspekteras, och man räknar på materialåtgång och arbetstimmar genom att titta på till exempel yttermått som takets lutning, längd, bredd och fallhöjd.

 

Självklart finns också individuella faktorer som påverkar varje enskilt projekt: materialval som ytskikt, plåtdetaljer och takavvattning med mera. Dessutom påverkar användningen av själva boytan mer än man tror, och beroende på läge påverkas taket även av väder och vind.

 

Alla våra Takmästare har individuella ansvarsförsäkringar så att du som kund ska känna dig trygg under hela processen och många år efter. Vi tar ansvar för både utförandet och för materialet på ditt tak.

 

Här kan du läsa mer om vad som påverkar kostnaden för att byta tak och se genomsnittliga priser.

Vi samarbetar med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
benders-logotype
bolist-logotype
wurth-logotype
Voky
XL-Bygg-Logotype