Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Kristianstad

Nylagt tak efter takbyte i Kristianstad. Takläggare, takläggning, byta tak

Hela Kristianstads takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Kristianstad

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Kristianstad med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Kristianstad genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Kristianstad arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Kristianstad?

Är det dags att ge ditt hem i Kristianstad ett nytt tak? Söker du efter ett pålitligt och erfaret takläggningsföretag som kan förvandla ditt takbyte till en smidig och framgångsrik process? Swedala Tak är det självklara valet för invånare i Kristianstad när det kommer till takläggning. Här är tre avgörande anledningar till varför du bör välja oss:

1. Erfarenhet för trygghet

Swedala Tak har en lång och pålitlig erfarenhet av takläggningsprojekt i Kristianstad och de omkringliggande områdena. Vårt team av skickliga takläggare har hanterat diverse projekt, från traditionella tegeltak till moderna plåttak. Med vår omfattande kunskap kan vi erbjuda expertis och rådgivning som är skräddarsydd för ditt hem och dess specifika krav.

2. Högkvalitativa material och arbete

När du väljer Swedala Tak kan du vara trygg med att vi endast använder högkvalitativa material för våra takprojekt. Vi förstår vikten av ett hållbart och pålitligt tak som kan stå emot de nordiska väderförhållandena. Vårt team arbetar noggrant och professionellt för att säkerställa att varje steg i processen genomförs med högsta standard. Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

3. Skräddarsydda lösningar för ditt hem

Vi inser att varje takläggningsprojekt är unikt och kräver en skräddarsydd lösning. Därför arbetar vi nära med dig för att förstå dina önskemål, behov och budget. Våra takmästare presenterar olika alternativ och vägleder dig genom processen för att säkerställa att du får det tak som passar bäst för ditt hem och din stil. Oavsett om det handlar om att välja rätt material, färg eller taktyp, kommer vi att vara där vid varje steg för att ge dig den bästa rådgivningen.

Med vår erfarenhet, dedikation till kvalitet och skräddarsydda lösningar kan vi förvandla ditt takbyte till en smidig och framgångsrik upplevelse. Låt oss ta hand om ditt tak och säkerställ att det inte bara ser fantastiskt ut utan också är hållbart och pålitligt för åren som kommer. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert.

Vi monterar även solceller

Swedala Tak är också experter på solceller på tak! Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak kan du lita på oss när det gäller installationen av solceller. Vi undviker de vanliga problemen med dåligt utförda installationer, vilket kan leda till fuktintrång och minska takets livslängd. Med vår gedigna erfarenhet av takbyte erbjuder vi långa garantier på både arbete och material!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi genomför en noggrann takkontroll för att bedöma ditt takbehov. Därefter får du en transperant offert med ett fast pris. Du vet exakt vad du kan förvänta dig utan några överraskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi involverar dig i processen från början till slut. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en plan som passar just dig. Vi har lång erfarenhet av takläggning och kan ge råd och vägledning för att uppnå det bästa resultatet.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vårt skickliga team av takläggare sätter igång med själva takläggningen efter att vi har planerat tillsammans. Vi använder material av hög kvalitet och moderna tekniker för att se till att taket blir tätt och hållbart. Vi lär av våra egna erfarenheter, av varandra och vi utbildar oss löpande för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar utför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i bästa möjliga skick innan vi avslutar projektet.

Bra att tänka på när du ska byta tak, resa från planering till underhåll

Ett takbyte är en betydande investering som påverkar både ditt hem och din ekonomi. För att säkerställa en smidig process och tillfredsställande resultat är det avgörande att vara medveten om flera viktiga faktorer som rör bygglov, tillstånd, försäkringar och garantier.

Inför takbytet: Planering och förberedelser

 1. 1. Bygglov och tillstånd: Innan du påbörjar ett takbyte är det viktigt att kontrollera om du behöver formellt bygglov eller tillstånd från din kommun. Att följa rätt procedurer minimerar risken för potentiella problem längre fram.
 2. 2. Materialval och estetik: Noga överväg vilket takmaterial som passar din budget, husets arkitektur och dina preferenser. Denna beslutsprocess kommer att påverka både utseendet och hållbarheten av ditt tak över tid.

Under takbytet: Övervakning och kommunikation

 1. 1. Val av entreprenör: Anlita en pålitlig och erfaren takläggningsentreprenör. Begär referenser och granska tidigare projekt för att säkerställa att du väljer en entreprenör med goda referenser.
 2. 2. Försäkringar och garantier: Kontrollera att både entreprenören och du själv är korrekt försäkrade under projektet. Diskutera även vilka garantier som gäller för arbetet och materialen. Detta ger trygghet om eventuella problem skulle uppstå efter takbytet.

Efter takbytet: Underhåll och uppföljning

 1. 1. Inspektion och godkännande: Efter takbytet genomför en noggrann inspektion tillsammans med din takmästare för att säkerställa att allt arbete är korrekt utfört och uppfyller dina förväntningar.
 2. 2. Dokumentation: Spara all dokumentation, inklusive kontrakt, fakturor och garantipapper. Detta är avgörande om du behöver påvisa utfört arbete eller om det uppstår framtida problem.
 3. 3. Regelbundet underhåll: Ett nytt tak kräver fortfarande regelbundet underhåll för att hålla det i bästa skick. Rengör taket från löv, smuts och skräp och inspektera det regelbundet för att upptäcka eventuella skador i tid.

Sammanfattningsvis är det viktigt att vara medveten om de olika stegen i processen för ett takbyte. Genom att vara väl förberedd och hålla dessa aspekter i åtanke kan du förvandla ditt takbyte till en framgångsrik och smidig upplevelse. Med Swedala Tak vid din sida kan du vara trygg genom varje steg av denna resa.

Solceller på tak med Swedala Tak: Ett smart val för hållbar energi

Förutom vår djupa expertis inom takläggning är Swedala Tak är vi också din pålitliga partner när det gäller installation av solceller på ditt tak. Vi erbjuder solcellinstallationer både på nya och befintliga tak. Här är fem övertygande skäl till varför det är värt att investera i solceller:

 1. 1. Sänk elkostnaderna med solceller: Genom att producera din egen energi med solceller kan du långsiktigt sänka dina elkostnader och spara pengar.
 2. 2. Miljövänlig energi: Solceller är en ren och hållbar energikälla som aktivt bidrar till att minska koldioxidutsläpp och miljöpåverkan, vilket gynnar både din ekonomi och planeten.
 3. 3. Tryggad energiförsörjning: Med solceller minskar du ditt beroende av externa energileverantörer och skyddar dig mot stigande elpriser. Du har kontroll över din energiproduktion.
 4. 4. Öka fastighetens värde: Solceller är inte bara en smart energilösning utan gör också din fastighet mer attraktiv. Det ökar inte bara värdet utan positionerar den som modern och hållbar.
 5. 5. Statliga bidrag och subventioner: Genom att installera solceller kan du dra nytta av olika ekonomiska bidrag och subventioner som är tillgängliga. Det gör investeringen ännu mer lönsam.

 

Kontakta Swedala Tak idag och boka ett kostnadsfritt hembesök där vi inte bara genomför en takkontroll utan ger dig också detaljerad information om våra takläggningstjänster och solcellinstallation i Kristianstad. Oavsett om du planerar för takbyte eller överväger solceller är vi här för att hjälpa dig.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype