Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Landskrona

Hela Landskronas takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Landskrona

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Landskrona med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Landskrona genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Landskrona arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Landskrona?

Har du någonsin stått där, blickat upp mot ditt hus och funderat över ditt tak? Kanske har du noterat de små tecknen på åldrande, eller så har du helt enkelt känt att det är dags för en förändring. Att byta tak är inte bara ett nödvändigt underhåll; det är också ett tillfälle att förnya och förbättra ditt hem. För invånare i Landskrona är valet enkelt – Swedala Tak är det självklara valet när det kommer till takläggning.

Erfarenhet för trygghet

När du väljer Swedala Tak får du inte bara ett takbyte; du får en trygg och pålitlig partner. Vår långa och pålitliga erfarenhet av takläggningsprojekt i Landskrona och dess omgivningar gör oss till experter på området. Från traditionella tegeltak till moderna plåttak har vi hanterat allt. Vår skräddarsydda expertis är anpassad för ditt hem och dess specifika krav.

Högkvalitativa arbete och material

Vi förstår att taket är din trygghet från nordiska väderförhållanden. Därför använder vi endast högkvalitativa material för våra projekt. Vårt dedikerade team arbetar noggrant och professionellt för att säkerställa att varje steg i processen håller högsta standard. Kvalitet är nyckeln, och vi kompromissar aldrig för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Skräddarsydda lösningar för ditt hem

Varje takprojekt är unikt och kräver en individuell lösning. Därför samarbetar vi nära med dig för att förstå dina önskemål, behov och budget. Våra takmästare presenterar olika alternativ och vägleder dig genom processen för att säkerställa att du får det tak som bäst passar ditt hem och din personliga stil.

Med vår erfarenhet, dedikation till kvalitet och skräddarsydda lösningar kan vi göra ditt takbyte till en smidig och framgångsrik upplevelse. Låt oss ta hand om ditt tak och se till att det inte bara är funktionellt utan också stilfullt och hållbart för de kommande åren. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss tillsammans skapa det tak ditt hem förtjänar.

Vi monterar även solceller

Har du någonsin funderat över solceller på ditt tak? Vi är inte bara experter på takbyte utan erbjuder även installation av solceller. Undvik de vanliga problemen genom att lita på vår gedigna erfarenhet – vi erbjuder långa garantier på både arbete och material! Hur kan vi hjälpa dig att göra ditt tak ännu bättre?

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi genomför en noggrann takkontroll för att bedöma ditt takbehov. Därefter får du en transperant offert med ett fast pris. Du vet exakt vad du kan förvänta dig utan några överraskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi involverar dig i processen från början till slut. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en plan som passar just dig. Vi har lång erfarenhet av takläggning och kan ge råd och vägledning för att uppnå det bästa resultatet.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vårt skickliga team av takläggare sätter igång med själva takläggningen efter att vi har planerat tillsammans. Vi använder material av hög kvalitet och moderna tekniker för att se till att taket blir tätt och hållbart. Vi lär av våra egna erfarenheter, av varandra och vi utbildar oss löpande för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar utför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i bästa möjliga skick innan vi avslutar projektet.

För- och nackdelar med olika materialval vid takbyte

När det är dags att byta tak på ditt hem i Landskrona står du inför ett avgörande beslut, och valet av takmaterial är en av de mest betydelsefulla faktorerna. Taket utgör inte bara en estetisk del av ditt hus; det påverkar också dess prestanda och livslängd. Här utforskar vi för- och nackdelar med olika takmaterial för att hjälpa dig fatta det bästa beslutet för ditt takbyte.

Plåttak

Plåttak erbjuder flera fördelar, inklusive lång livslängd, minimalt underhåll och lätt vikt som minskar påfrestningen på huset, vilket gör dem lämpliga för de flesta byggnader. Å andra sidan kan den högre initialkostnaden och ljudnivån vara några nackdelar.

Tegeltak

Tegeltak ger en vacker estetik och har lång livslängd samt är miljövänliga. Dock är de tunga och kan kräva förstärkning av takstrukturen, vilket ökar kostnaderna. Den höga initialkostnaden är också en utmaning.

Betongtak

Fördelarna med betongtak inkluderar hållbarhet, variation i design och lätt underhåll. Utmaningarna inkluderar det tunga materialet och den höga initialkostnaden, även om den är billigare än tegeltak.

Papptak

Papptak är prisvärda, lätta och har enkel installation. Å andra sidan har de en kortare livslängd och kräver regelbundet underhåll på grund av känslighet för skador från UV-strålning och väderpåverkan.

Sammanfattning

Valet av takmaterial är avgörande för ett lyckat takbyte. Swedala Tak är här för att guida dig genom processen och hjälpa dig välja det optimala taket för ditt hem och dina behov. Kontakta oss idag för expertrådgivning och en kostnadsfri offert. Vilket takmaterial tror du passar bäst för ditt hem i Lanskrona?

Solceller på ditt tak med Swedala Tak: fem anledningar att investera i solceller

När tanken på att förnya ditt tak i Landskrona dyker upp, är det inte bara ett tillfälle att förbättra dess utseende, utan också en möjlighet att göra det till en aktiv energiproducent. Swedala Tak erbjuder inte bara expertis inom takläggning utan är även din pålitliga partner för solcellinstallationer på ditt tak. Varför bör du överväga denna investering?
Här är fem övertygande skäl:

  1. 1. Sänk elkostnaderna långsiktigt: Genom att producera din egen energi med solceller kan du långsiktigt sänka dina elkostnader och spara pengar på sikt.
  2. 2. Miljövänlig energiproduktion: Solceller representerar en ren och hållbar energikälla, vilket inte bara gynnar din ekonomi utan också minskar din miljöpåverkan och koldioxidutsläpp.
  3. 3. Tryggad energiförsörjning: Genom att använda solceller minskar du ditt beroende av externa energileverantörer och skyddar dig mot stigande elpriser, vilket ger dig kontroll över din energiproduktion.
  4. 4. Öka fastighetens värde: Solceller gör inte bara din fastighet mer attraktiv utan positionerar den som modern och hållbar, vilket i sin tur ökar dess totala värde.
  5. 5. Få ekonomiskt stöd: Genom installation av solceller kan du dra nytta av olika ekonomiska bidrag och subventioner som finns tillgängliga, vilket gör investeringen ännu mer lönsam.

 

Varför vänta? Kontakta Swedala Tak idag för ett kostnadsfritt hembesök. Vi erbjuder inte bara en grundlig takkontroll utan förser dig även med detaljerad information om våra takläggningstjänster och solcellinstallationer i Landskrona. Oavsett om du planerar för takbyte eller överväger solceller är vi här för att vägleda dig genom en välgrundad investering för din framtid. Vad säger du, är det dags att göra ditt tak till en aktiv energiproducent?

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype