Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Lomma

Nylagt tak efter takbyte i Lomma. Takläggare, takläggning, byta tak

Hela Lommas takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Lomma

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Lomma med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Lomma genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Lomma arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Swedala Tak - din lokala partner för takbyte i Lomma

Att välja rätt företag för ditt takbyte i Lomma är avgörande för ett lyckat resultat. Swedala Tak står ut som det främsta valet för detta viktiga arbete, och här är varför:

 1. 1. Lokal expertis och engagemang
  Vårt djupa kunnande i Lomma gör Swedala Tak till din idealiska partner. Vi förstår de specifika behoven och utmaningarna i området, från väderförhållanden till arkitektoniska stilar. Vårt team, med omfattande erfarenhet från lokala projekt, erbjuder skräddarsydda lösningar som respekterar och förstärker Lommas unika karaktär.
 2. 2. Kvalitet, innovation och långsiktighet
  Swedala Tak står för kvalitet och innovation i varje takprojekt. Med användning av de bästa materialen och samarbeten med ledande leverantörer garanterar vi hållbara och estetiskt tilltalande tak som står emot tid och väder. Vår expertis inkluderar allt från traditionella tak till avancerade solcellslösningar, vilket gör ditt hem i Lomma både vackert och energieffektivt.
 3. 3. Personlig service och kundnära samarbeten
  Hos Swedala Tak tror vi på vikten av personlig service. Varje kund tilldelas en dedikerad takmästare som guidar dig genom hela processen, från planering till utförande. Genom att lyssna på dina önskemål och behov skapar vi en unik lösning som passar just din situation och budget, för en bekymmersfri erfarenhet.

Vi monterar också solceller

Utover takläggning är vi även specialister på installation av solceller. Oavsett om du siktar på att förbättra ditt hems energieffektivitet eller helt enkelt vill bidra till en grönare framtid, har Swedala Tak kompetensen att implementera högkvalitativa solcellssystem på ditt tak.

Swedala Tak kombinerar lokal förankring med ett starkt engagemang för kvalitet, innovation och kundtillfredsställelse. Vi är redo att ta ditt hem i Lomma till nästa nivå med ett nytt tak eller solcellssystem som möter dina förväntningar och mer därtill. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss tillsammans planera för ditt takbytesprojekt.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi inleder processen med en kostnadsfri takkontroll för att utvärdera takets skick och ge dig en offert med fast pris. På detta sätt får du full transparens kring kostnaderna innan vi påbörjar arbetet.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi engagerar dig aktivt i planeringsfasen för att säkerställa att dina specifika behov och önskemål beaktas i takläggningsplanen.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Efter planeringen tar vi hand om takläggningen med professionell expertis och precision för att säkerställa ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Avslutningsvis genomför vi en grundlig besiktning och slutkontroll efter takläggningen för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Denna noggranna process ger dig också tillgång till våra omfattande långa garantier. Vi strävar alltid efter att inte bara uppfylla utan överträffa dina förväntningar, vilket inkluderar långsiktig trygghet för ditt tak.

Din guide till ett framgångsrikt takbyte med Swedala Tak

Att investera i ett nytt tak är en viktig del av att underhålla och skydda ditt hem över tid. På Swedala Tak fokuserar vi på att göra din takrenovering så enkel och effektiv som möjligt, med noggrann uppmärksamhet på varje detalj från start till mål.

Viktiga steg för planering och godkännande

Ett framgångsrikt takprojekt börjar med grundlig planering. För att undvika överraskningar och säkerställa en smidig process bör du vara uppmärksam på följande aspekter:

 • Historiska områden:Om ditt hem ligger nära ett historiskt område, vägleder vi dig genom de speciella krav som gäller för att upprätthålla områdets kulturella integritet.
 • Lokala regler:Vi konsulterar med lokala byggmyndigheter i Lomma för att säkerställa att ditt takprojekt följer alla gällande regler och standarder.
 • Arkitektonisk överensstämmelse: Vi säkerställer att det valda takmaterialet harmoniserar med din husarkitektur och områdets estetik, vilket underlättar bygglovsprocessen och ger ett enhetligt uttryck.

Försäkring och garantier – din trygghet

Under och efter takbytet är försäkringsskydd av yttersta vikt. Här är vad du bör tänka på:

 • Professionella takläggare: Vi är ett team av certifierade och försäkrade proffs, redo att ge dig bästa möjliga service.
 • Försäkringsskydd: Vi uppmanar dig att dubbelkolla din hemförsäkring för att säkerställa att takbytet täcks och att du förstår försäkringsvillkoren.
 • Garantier: Vår service inkluderar omfattande garantier på både arbete och material, vilket ger dig en långsiktig trygghet.

Efter takbytet – underhåll och uppföljning

När takbytet är klart finns det flera viktiga steg att ta för att säkerställa långsiktig hållbarhet och skydd för ditt nya tak:

 • Underhållsplan: Oavsett takmaterial är regelbundet underhåll avgörande. Vi erbjuder vägledning för hur du bäst underhåller ditt tak, från rengöring till mindre reparationer.
 • Garantiuppföljning: Vid problem är vi bara ett samtal bort, redo att hjälpa till med snabba lösningar inom garantiperioden.
 • Ventilation och fukt: Vi hjälper dig att säkerställa tillräcklig ventilation för att förhindra fuktproblem och bevara ditt tak i optimalt skick under lång tid.

Ett takbyte är mer än bara en estetisk uppgradering; det är en viktig investering i ditt hems framtida välmående. Med Swedala Tak vid din sida kan du förvänta dig en bekymmersfri process och ett resultat som inte bara möter utan överträffar dina förväntningar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation om ditt kommande takprojekt och få en kostnadsfri offert. Vi är din pålitliga partner för ett hållbart tak i Lomma!

Upplev fördelarna med solceller i Lomma med Swedala Tak!

När du överväger takläggning eller installation av solceller i Lomma, står Swedala Tak redo som din främsta partner. Med vår omfattande expertis som täcker allt från noggrann takläggning till specialistkunskaper inom solcellsteknik, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både nya och befintliga tak. Här är några avgörande anledningar till att välja solceller med oss:

 

 1. 1. Maximera dina besparingar: Investerar du i solceller med Swedala Tak, får du tillgång till ren, grön energi samtidigt som du minskar dina elkostnader över tid. Solceller möjliggör egen elproduktion, vilket inte bara förbättrar din ekonomiska hållbarhet utan också minskar ditt beroende av externa energileverantörer.
 2. 2. Bidra till hållbarhet: Att välja solceller är ett kraftfullt sätt att bidra till en mer hållbar miljö. Solenergi, som en förnybar resurs, spelar en stor roll i minskningen av koldioxidutsläpp och stödjer ett hälsosamt ekosystem. Genom att investera i solceller tar du ett steg mot en renare framtid, gynnar både planeten och din plånbok.
 3. 3. Ökat fastighetsvärde: Att utrusta din fastighet med solceller är inte bara bra för miljön och din ekonomi; det höjer även värdet på ditt hem. En modern och hållbar energilösning gör din bostad mer tilltalande för framtida köpare, vilket är en fördel som lönar sig på både kort och lång sikt.

 

Oavsett om du behöver takläggning eller söker expertis inom solceller, är Swedala Tak din pålitliga partner i Lomma. Vi är dedikerade till att erbjuda både högkvalitativt arbete och en personlig serviceupplevelse. Vårt mål är att ditt projekt inte bara ska uppfylla, utan överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag för att börja din resa mot energieffektivitet och en hållbar framtid!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype