Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Simrishamn

Nylagt tak efter takbyte i Simrishamn. Takläggare, takläggning, byta tak i Simrishamn

Hela Simrishamns takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Simrishamn

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Simrishamn med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Simrishamn genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Simrishamn arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Swedala Tak - din lokala partner för takbyte i Simrishamn

När du står inför behovet av ett takbyte i Simrishamn är det avgörande att välja ett pålitligt och erfaret takläggningsföretag. Swedala Tak är det självklara valet för att säkerställa ett smidigt och framgångsrikt takbyte. Här är några starka skäl till varför vi är det bästa alternativet i Simrishamn:

 1. 1. Lokal förståelse och expertis i Simrishamn
  Byta tak i Simrishamn kräver mer än bara teknisk expertis; det kräver lokal förståelse. Swedala Tak är din lokala partner med en djup förankring i Simrishamn. Vårt dedikerade team av experter har framgångsrikt genomfört otaliga takprojekt i området och har en unik förståelse för Simrishamns varierande väderförhållanden, olika byggnadsstilar och arkitektoniska krav. Genom att välja Swedala Tak får du inte bara en pålitlig taklösning, utan även en som är anpassad till Simrishamns distinkta estetik.
 2. 2. Kvalitet, innovation och hållbarhet
  Swedala Tak står för kvalitet och innovation i varje takprojekt. Vi använder endast de mest pålitliga och högkvalitativa materialen, samarbetar med erkända varumärken och leverantörer för att säkerställa en hållbar och långvarig taklösning. Vår expertis sträcker sig från traditionella tak till specialkompetens inom installation av solceller. Vi erbjuder moderna lösningar som överträffar dina förväntningar och står emot tidens prövningar och utmaningar med väder och vind i Simrishamn.
 3. 3. Personligt samarbete och kundvård
  Hos Swedala Tak tror vi på att varje projekt är unikt och varje kund förtjänar en personlig upplevelse. När du väljer oss som din takpartner får du en dedikerad takmästare som arbetar nära dig genom hela processen. Din takmästare lyssnar på dina önskemål, tar hänsyn till dina behov och skapar en skräddarsydd lösning som passar din vision och budget. Vi är med dig varje steg på vägen för att säkerställa att ditt takbyte blir en smidig och framgångsrik upplevelse.

Vi monterar även solceller

Swedala Tak är även experter på solceller på tak! Oavsett om du behöver byta tak på ditt hem i Simrishamn eller installera solceller för att göra det mer energieffektivt, är Swedala Tak det självklara valet för högkvalitativt arbete och personlig, professionell service. Med vår lokal förankring, fokus på kvalitet och innovation samt dedikation till personlig kundvård kan du lita på oss för att leverera en taklösning som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och en diskussion om ditt kommande takprojekt.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi inleder processen med en kostnadsfri takkontroll för att utvärdera takets skick och ge dig en offert med fast pris. På detta sätt får du full transparens kring kostnaderna innan vi påbörjar arbetet.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi engagerar dig aktivt i planeringsfasen för att säkerställa att dina specifika behov och önskemål beaktas i takläggningsplanen.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Efter planeringen tar vi hand om takläggningen med professionell expertis och precision för att säkerställa ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Avslutningsvis genomför vi en grundlig besiktning och slutkontroll efter takläggningen för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Denna noggranna process ger dig också tillgång till våra omfattande långa garantier. Vi strävar alltid efter att inte bara uppfylla utan överträffa dina förväntningar, vilket inkluderar långsiktig trygghet för ditt tak.

Bra att tänka på inför, under och efter ett takbyte

Att byta tak är en stor investering och en nödvändig del av att säkerställa ditt hems långsiktiga hållbarhet och skydda din investering. Här hos Swedala Tak strävar vi efter att göra takbytet till en smidig process genom att fokusera på avgörande aspekter från början till slut.

Bygglov, tillstånd och planering

Planering är nyckeln till ett framgångsrikt takbyte. För att undvika överraskningar och säkerställa en smidig process bör du vara uppmärksam på följande aspekter:

 • Historiska områden: Bor du nära historiska områden? Vi hjälper dig följa de särskilda riktlinjer som kan gälla för att bevara områdets karaktär.
 • Lokala bestämmelser: Ta kontakt med din lokala bygg- eller planeringsavdelning för att få insikt i de specifika krav och regler som gäller i ditt område.
 • Arkitektonisk överensstämmelse: Vi säkerställer att det valda takmaterialet harmoniserar med din husarkitektur och områdets estetik, vilket underlättar bygglovsprocessen och ger ett enhetligt uttryck.

Försäkringsskydd – ditt skydd i fokus

Under och efter takbytet är försäkringsskydd av yttersta vikt. Här är vad du bör tänka på:

 • Certifierade takläggare: Minska riskerna genom att anlita professionella takläggare som är certifierade och försäkrade.
 • Kontrollera hemförsäkringen: Vi uppmanar dig att dubbelkolla din hemförsäkring för att säkerställa att takbytet täcks och att du förstår försäkringsvillkoren.
 • Fråga om garantier: Se till att takentreprenören erbjuder garantier för både arbetskraft och material för att säkerställa långsiktig trygghet.

Efter takbytet – underhåll och garantier

När takbytet är klart finns det flera viktiga steg att ta för att säkerställa långsiktig hållbarhet och skydd för ditt nya tak:

 • Regelbundet underhåll: Oavsett takmaterial är regelbundet underhåll avgörande. Vi erbjuder råd och stöd för att du ska kunna rengöra och utföra nödvändiga reparationer när det behövs.
 • Följ upp garantier: Vid eventuella problem under garantiperioden, kontakta oss för att åtgärda dem och säkerställ att du har dokumentation för garantier och avtal.
 • Fukt och ventilation: Vi hjälper dig att säkerställa tillräcklig ventilation för att förhindra fuktproblem och bevara ditt tak i optimalt skick under lång tid.

 

Att byta tak är en investering i ditt hem, och genom att vara medveten om bygglov, försäkringar, garantier och underhåll kan du skapa en trygg och hållbar taklösning. Swedala Tak är här för att göra ditt takbyte bekymmersfritt och säkra ett hållbart resultat för ditt hem. Kontakta oss för att inleda diskussionen om ditt kommande takprojekt och få en kostnadsfri offert. Vi är din pålitliga partner för ett hållbart tak i Simrishamn!

Upplev fördelarna med solceller i Simrishamn med Swedala Tak!

När det handlar om takläggning och solcellinstallation i Simrishamn är Swedala Tak det självklara valet. Vår breda expertis sträcker sig inte bara till takläggning utan inkluderar också avancerad kunskap inom installation av solceller på både nya och befintliga tak. Här är några skäl till varför du borde att investera i solceller med Swedala Tak:

 

 1. 1. Maximera dina besparingar på elkostnader: Genom att investera i solceller får du inte bara tillgång till ren och grön energi, utan du minimerar också dina elkostnader på lång sikt. Solceller ger dig möjligheten att producera din egen el, vilket ökar din ekonomiska hållbarhet och minskar beroendet av externa energileverantörer.
 2. 2. Bidra till en hållbar miljö: Genom att välja solceller tar du aktiva steg mot en renare och mer hållbar miljö. Solenergi är en förnybar energikälla som minskar koldioxidutsläpp och ger ett positivt bidrag till ekosystemet. Din investering i solceller blir därmed en handling för både din ekonomi och miljön.
 3. 3. Öka fastighetens värde: Installation av solceller inte bara minskar dina energikostnader, utan det kan även öka värdet på din fastighet. En solenergilösning gör din fastighet mer attraktiv för potentiella köpare, samtidigt som det positionerar den som modern och hållbar. Det är en investering som betalar sig både nu och i framtiden.

 

Oavsett om du behöver takläggning eller söker expertis inom solceller, är Swedala Tak din pålitliga partner i Simrishamn. Vi erbjuder inte bara högkvalitativt arbete utan även en professionell och personlig service som garanterar att ditt solcellsprojekt blir en framgång. Kontakta oss idag för att börja din resa mot energieffektivitet och en hållbar framtid!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype