Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Staffanstorp

Nylagt tak efter takbyte i Staffanstorp. Takläggare, takläggning, byta tak

Hela Staffanstorps takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Staffanstorp

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Staffanstorp med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Staffanstorp genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Staffanstorp arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Staffanstorp?

När du står utanför ditt hem och blickar upp, vad tänker du om ditt tak? Kanske märker du av tecken på slitage, eller så känner du att det helt enkelt är dags för något nytt. Att byta ut ditt tak är mer än bara underhåll – det är en chans att ge ditt hem en uppfräschning. För dig som bor i Staffanstorp är Swedala Tak det självklara valet för denna uppgift.

Trygghet genom erfarenhet

Att välja Swedala Tak innebär mer än bara ett nytt tak; det betyder att du får en partner du kan lita på. Vår breda erfarenhet med takläggningsprojekt runt om i Staffanstorp gör oss till dina lokala experter. Vi hanterar alltifrån klassiska tegeltak till de senaste plåttaken, alltid anpassat efter ditt hus och dess behov.

Kvalitet i varje detalj

Vi vet att ditt tak är avgörande för ditt skydd mot det oförutsägbara nordiska vädret. Det är därför vi bara använder material av högsta kvalitet för varje projekt. Vårt team arbetar med precision och professionalism för att garantera att varje steg i processen möter våra höga standarder. För oss är kvalitet viktigt, och vi kompromissar aldrig med det just för att vi ska kunna uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Anpassade lösningar för ditt hem

Varje takprojekt är unikt och kräver skräddarsydda lösningar. Vi arbetar nära dig för att förstå vad du önskar och behöver, inom din budget. Våra takmästare vägleder dig genom valen för att försäkra att ditt nya tak passar perfekt till ditt hem och din stil.

Med vår expertis, engagemang för kvalitet och personliga anpassning gör vi processen med att byta tak enkel och lyckad. Vi tar hand om ditt tak och säkerställer att det blir både funktionellt och estetiskt tilltalande för många år framöver. Kontakta oss idag för en gratis offert och börja resan mot det perfekta taket för ditt hem.

Vi monterar även solceller

Funderar du på att skaffa solceller? Utöver takläggning specialiserar vi oss även på installation av solceller. Genom att förlita dig på vår gedigna erfarenhet undviker du problem och får tillgång till långa garantier för både arbete och material. Låt oss visa hur vi kan förbättra ditt tak ytterligare.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi genomför en noggrann takkontroll för att bedöma ditt takbehov. Därefter får du en transperant offert med ett fast pris. Du vet exakt vad du kan förvänta dig utan några överraskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi involverar dig i processen från början till slut. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en plan som passar just dig. Vi har lång erfarenhet av takläggning och kan ge råd och vägledning för att uppnå det bästa resultatet.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vårt skickliga team av takläggare sätter igång med själva takläggningen efter att vi har planerat tillsammans. Vi använder material av hög kvalitet och moderna tekniker för att se till att taket blir tätt och hållbart. Vi lär av våra egna erfarenheter, av varandra och vi utbildar oss löpande för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar utför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i bästa möjliga skick innan vi avslutar projektet.

För- och nackdelar med olika materialval vid takbyte

Att välja nytt tak till ditt hem i Staffanstorp är en stor beslut. Ditt val påverkar inte bara husets utseende utan också dess funktion och livstid. Vi går igenom några populära takmaterial för att underlätta ditt val.

Tegeltak

Tegeltakets charm: Tegeltak erbjuder tidlös skönhet och kan hålla i över 100 år. De är också bra för miljön tack vare deras hållbarhet och möjlighet till återvinning.

Att tänka åå: Tegel är tungt, vilket kan kräva förstärkning av din husgrund. Detta och den höga initialkostnaden är viktiga att överväga.

Plåttak

Fördelar med plåttak: Plåttak är kända för sin långa livslängd och kräver minimalt underhåll. Deras lätthet är skonsam mot husets struktur och de passar många olika husstilar.

Nackdelar: Kostnaden kan vara högre från början, och vissa kan uppleva ljudet från regn som störande.

Betongtak

Varför betongtak?: Betongtak är robusta och erbjuder många designmöjligheter. De kräver lite underhåll och är mer prisvärda än tegeltak.

Att tänka på: Liksom tegel är betongtak tunga och kan kräva förstärkning. Initialkostnaden är också något att beakta.

Papptak

Prisvärda papptak: Papptak är ett ekonomiskt val med enklare installation. De är lämpliga för en rad olika taktyper och är lätta.

Överväganden: Dessa tak har en kortare livslängd än andra material och kan kräva mer underhåll på grund av sin känslighet för väder och UV-skador.

Sammanfattning

Ditt val av takmaterial är en kritisk del av ditt takbytesprojekt. På Swedala Tak är vi redo att guida dig genom processen och hjälpa dig att hitta det bästa alternativet för ditt hem i Staffanstorp. Kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert. Vilket material tycker du passar ditt hem bäst?

Solceller på ditt tak med Swedala Tak: fem anledningar att investera i solceller

Att fundera över att förnya taket på ditt hem i Staffanstorp öppnar upp för mer än bara en estetisk uppgradering. Det är också din chans att omvandla ditt tak till en källa för energiproduktion. Med Swedala Tak får du inte bara expertis inom takläggning, men även en pålitlig partner för installation av solceller. Här är varför detta kan vara en smart investering:

  1. 1. Sänk dina kostnader och skydda miljön: Genom att installera solceller, kan du minska dina elkostnader över tid samtidigt som du bidrar till en mer hållbar energianvändning. Solenergi är ren och minskar både din miljöpåverkan och koldioxidutsläpp.
  2. 2.Stabil energiförsörjning och höjt fastighetsvärde:Med solceller minskar du ditt beroende av externa energikällor och får bättre kontroll över dina energikostnader. Dessutom ökar solceller attraktiviteten och värdet på din fastighet, vilket gör den mer eftertraktad på marknaden.
  3. 3.Ekonomiska fördelar, subventioner och bidrag: Att investera i solceller kan även innebära att du kvalificerar för statliga bidrag och subventioner, vilket gör din investering ännu mer fördelaktig ekonomiskt.

 

Att ta steget till att förnya ditt tak och installera solceller är inte bara en investering i ditt hem, utan också i din framtida ekonomi och i en hållbar värld. Swedala Tak i Staffanstorp står redo att bistå dig med både en omfattande taköversyn och rådgivning kring de bästa lösningarna för just ditt hem. Kontakta oss på Swedala Tak för ett kostnadsfritt hembesök där vi erbjuder grundlig takkontroll och detaljerad information om våra tjänster inom takläggning och solcellinstallationer. Oavsett om ditt tak behöver en uppdatering eller om du är nyfiken på hur solceller kan förbättra ditt hem, är vi här för att vägleda dig mot en smart och genomtänkt investering.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype