Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Svedala

Nylagt tak efter takbyte i Svedala. Takläggare, takläggning, byta tak

Hela Svedalas takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Svedala

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Svedala med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Svedala genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Svedala arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Därför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Svedala

När det är dags att uppdatera ditt tak i Svedala, vill du ha ett pålitligt och kompetent takläggningsföretag vid din sida. Swedala Tak är det självklara valet för invånarna i Svedala, och här är tre skäl till varför du bör välja oss för ditt nästa takprojekt:

1. Kvalitet och hantverk

På Swedala Tak ligger fokus alltid på kvalitet. Vi använder endast material av högsta kvalitet för att ditt nya tak ska kunna motstå det ombytliga nordiska vädret. Vårt team av professionella takläggare garanterar att varje del av installationsprocessen utförs med precision. Vår ambition är att inte bara möta utan överträffa dina förväntningar.

2. Pålitlighet och erfarenhet

Vår långa erfarenhet av takläggning i Svedala innebär att vi har den kunskap som krävs för att leverera överlägsna resultat. Vårt team har framgångsrikt hanterat allt från traditionella tegeltak till moderna plåttak, och kan erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade efter dina unika behov och förutsättningar.

3. Personligt engagemang i varje projekt

Vi ser varje projekt som unikt och strävar efter att tillhandahålla personlig service och skräddarsydda lösningar. Oavsett om det handlar om materialval, färgsättning eller stil, guidar vi dig genom beslutsprocessen för att säkerställa att du får det tak som bäst kompletterar ditt hem.

Solceller – ta steget mot en mer hållbar energi

Förutom vår expertis inom takläggning, specialiserar vi oss även på installation av solceller. Vi ser till att din investering i solenergi blir problemfri, med fokus på att skydda ditt tak och förlänga dess livslängd. Vårt åtagande för hållbarhet innefattar även långa garantier för både arbete och material.

Att välja Swedala Tak betyder att du inte bara investerar i ett nytt tak, utan även i möjligheten att göra ditt hem i Svedala mer energieffektivt och hållbart. Vårt mål är att din erfarenhet av takbyte eller solcellsinstallation ska vara så smidig och belönande som möjligt. Kontakta Swedala Tak idag för att diskutera dina behov och planer. Vi hjälper dig gärna att uppdatera ditt tak eller ta steget fullt ut med solenergi. Vi ser fram emot att arbeta med dig och göra ditt takbyte till en positiv och givande upplevelse.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi genomför en noggrann takkontroll för att bedöma ditt takbehov. Därefter får du en transperant offert med ett fast pris. Du vet exakt vad du kan förvänta dig utan några överraskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi involverar dig i processen från början till slut. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en plan som passar just dig. Vi har lång erfarenhet av takläggning och kan ge råd och vägledning för att uppnå det bästa resultatet.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vårt skickliga team av takläggare sätter igång med själva takläggningen efter att vi har planerat tillsammans. Vi använder material av hög kvalitet och moderna tekniker för att se till att taket blir tätt och hållbart. Vi lär av våra egna erfarenheter, av varandra och vi utbildar oss löpande för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar utför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i bästa möjliga skick innan vi avslutar projektet.

Utforska takmaterialalternativen med Swedala Tak i Svedala

Att byta tak är ett betydande åtagande som påverkar allt från ditt hems utseende till dess skydd och varaktighet. För att underlätta ditt val presenterar Swedala Tak en omfattande guide till fördelar och nackdelar med populära takmaterial, allt för att du ska kunna fatta det bästa beslutet för ditt hem i Svedala.

Plåttak

Fördelar:

 • Långvarig lösning: Med en livslängd på upp till 50 år är plåttak en investering som betalar sig över tid.
 • Underhållsfritt komfort: Motståndskraften mot röta och insekter minimerar behovet av reparationer och underhåll.
 • Strukturell fördel: Den lätta vikten av plåttak belastar inte byggnadens struktur, vilket gör dem till ett säkert val för många typer av byggnader.

Nackdelar:

 • Initial kostnad: Den initiala kostnaden kan vara högre, men betraktas ofta som en långsiktig investering.
 • Ljudnivå: Utan ordentlig isolering kan plåttak generera ljud vid nederbörd, något som kan mildras med moderna lösningar.

Tegeltak

Fördelar:

 • Tidlös skönhet: Tegeltak erbjuder en klassisk estetik som förhöjer ditt hems utseende.
 • Byggd för att hålla: Med potential att överleva ett sekel, är tegeltak en hållbar lösning för ditt hem.
 • Miljövänligt val: Tegel är ett naturligt och återvinningsbart material, vilket gör ditt takval till en miljömedveten investering.

Nackdelar:

 • Viktbegränsningar: Den betydande vikten kan kräva att din byggnadsstruktur förstärks.
 • Högre anskaffningskostnad: De initiala installations- och reparationskostnaderna reflekterar teglets kvalitet och livslängd.

Betongtak

Fördelar:

 • Lång livstid: Liksom tegel, kan betongtak vara i årtionden med minimalt underhåll.
 • Designmöjligheter: Ett brett utbud av färger och former ger flexibilitet i designen för att matcha ditt hem.
 • Minimalt underhåll: Betongtak står emot naturens element med lätthet, vilket kräver minimalt underhåll.

Nackdelar:

 • Strukturell anpassning: Liksom med tegeltak kan vikten av betong kräva förstärkningar.
 • Investeringskostnad: Initialkostnaden är en övervägning, men ses som en långsiktig investering i ditt hems hållbarhet.

Papptak

Fördelar:

 • Budgetvänligt: Papptak erbjuder en kostnadseffektiv lösning för takbyte.
 • Lätt på takstrukturen: Den låga vikten av papptak minimerar belastningen på din byggnads struktur.
 • Snabb installation: Effektiv installationsprocess håller arbetskostnaderna nere.

Nackdelar:

 • Kortare livslängd: Med en genomsnittlig livslängd på 15-20 år kräver papptak frekventare utbyten.
 • Regelbundet underhåll krävs: Känsligheten för väder och UV-strålning innebär att regelbundet underhåll är nödvändigt för att bibehålla dess integritet.

 

Vid Swedala Tak förstår vi vikten av att välja rätt takmaterial för ditt hem i Svedala. Vi erbjuder inte bara expertinstallation utan även vägledning och rådgivning genom hela beslutsprocessen. Kontakta oss för en djupgående konsultation och upptäck hur vi kan hjälpa dig att uppnå både estetiska och funktionella mål med ditt nya tak.

Din väg till solenergi med Swedala Tak i Svedala

Swedala Tak är mer än bara ett takläggningsföretag; vi är din nyckelpartner för att utrusta ditt hem i Svedala med solceller, oavsett om det gäller nya installationer eller uppdateringar på befintliga tak. Vårt åtagande för hållbarhet och innovation reflekteras i vår solcellsservice. Här är tre starka skäl att överväga solceller för ditt hem:

 

 1. 1) Ekonomiska och miljövänliga fördelar:Genom att välja Swedala Tak för din solcellsinstallation, kan du se fram emot inte bara minskade elkostnader utan även ett viktigt bidrag till miljön. Solenergi, som en ren och förnybar energikälla, spelar en avgörande roll i att minska koldioxidutsläppen och främja en grönare livsstil. Att investera i solceller innebär att du tar ett steg mot att minska ditt ekologiska fotavtryck, samtidigt som du åtnjuter ekonomiska besparingar på lång sikt.
 2. 2) Förhöj ditt hems marknadsvärde: Att installera solceller på ditt tak är inte bara en smart energilösning; det är också en investering som ökar ditt hems värde. När efterfrågan på energieffektiva och hållbara hem växer, blir ditt solcellsutrustade hem mer attraktivt på fastighetsmarknaden. Detta innebär en estetisk och funktionell uppgradering som genererar avkastning över tid, både ekonomiskt och miljömässigt.
 3. 3) Dra nytta av finansiella incitament: När du samarbetar med Swedala Tak för din solcellsinstallation, får du inte bara tillgång till vår expertis utan också vägledning genom det finansiella landskapet av bidrag och skatteavdrag för solceller. Vi är här för att säkerställa att du fullt ut kan utnyttja de statliga incitamenten, vilket optimerar din investering och gör ditt solcellsprojekt ännu mer fördelaktigt.

 

Oavsett om du planerar ett takbyte eller vill utforska möjligheterna med solenergi, står Swedala Tak redo att stödja dig i Svedala. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet innebär att vi alltid strävar efter att leverera det bästa möjliga resultatet för ditt hem. Kontakta oss idag för att påbörja din resa mot en ljusare, mer hållbar och kostnadseffektiv framtid.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype