Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Trelleborg

Nylagt tak efter takbyte i Trelleborg. Takläggare, takläggning, byta tak i Trelleborg

Hela Trelleborgs takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Trelleborg

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Trelleborg med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Trelleborg genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Trelleborg arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Swedala Tak – ditt val för ett kvalitetssäkert takbyte i Trelleborg

När det är dags för ett takbyte i Trelleborg, är det avgörande att välja ett pålitligt och erfaret takläggningsföretag som kan garantera hög kvalitet och professionell service. Swedala Tak är det självklara valet för dig som söker ett smidigt och framgångsrikt takbyte. Här är tre skäl till varför vi är det bästa alternativet i Trelleborg:

1. Lokal förståelse och expertis i Trelleborg

Byta tak i Trelleborg kräver mer än bara teknisk expertis; det kräver lokal förståelse. Swedala Tak är din lokala partner med en djup förankring i Trelleborg. Vårt dedikerade team av experter har framgångsrikt genomfört otaliga takprojekt i området och besitter en unik förståelse för Trelleborgs varierande väderförhållanden, olika byggnadsstilar och arkitektoniska krav. Genom att välja Swedala Tak får du inte bara en pålitlig taklösning, utan även en som är anpassad till Trelleborgs distinkta estetik.

2. Kvalitet, innovation och hållbarhet

Swedala Tak står för kvalitet och innovation i varje takprojekt. Vi använder endast de mest pålitliga och högkvalitativa materialen, samarbetar med erkända varumärken och leverantörer för att säkerställa en hållbar och långvarig taklösning. Vår expertis sträcker sig från traditionella tak till specialkompetens inom installation av solceller. Vi erbjuder moderna lösningar som möter och överträffar dina förväntningar och står emot tidens prövningar och utmaningar med väder och vind i Trelleborg.

3. Personligt samarbete och kundvård

Hos Swedala Tak tror vi på att varje projekt är unikt och varje kund förtjänar en personlig upplevelse. När du väljer oss som din takpartner får du en dedikerad takmästare som arbetar nära dig genom hela processen. Din takmästare lyssnar på dina önskemål, tar hänsyn till dina behov och skapar en skräddarsydd lösning som passar din vision och budget. Vi är med dig varje steg på vägen för att säkerställa att ditt takbyte blir en smidig och framgångsrik upplevelse.

Vi monterar även solceller

Swedala Tak är också experter på solceller på tak! Oavsett om du behöver byta tak på ditt hem i Trelleborg eller installera solceller för att göra det mer energieffektivt, är Swedala Tak det självklara valet för högkvalitativt arbete och personlig, professionell service. Med vår lokal förankring, fokus på kvalitet och innovation samt dedikation till personlig kundvård kan du lita på oss för att leverera en taklösning som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och en diskussion om ditt kommande takprojekt.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi inleder processen med en kostnadsfri takkontroll för att utvärdera takets skick och ge dig en offert med fast pris. På detta sätt får du full transparens kring kostnaderna innan vi påbörjar arbetet.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi engagerar dig aktivt i planeringsfasen för att säkerställa att dina specifika behov och önskemål beaktas i takläggningsplanen.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Efter planeringen tar vi hand om takläggningen med professionell expertis och precision för att säkerställa ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Avslutningsvis genomför vi en grundlig besiktning och slutkontroll efter takläggningen för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Denna noggranna process ger dig också tillgång till våra omfattande långa garantier. Vi strävar alltid efter att inte bara uppfylla utan överträffa dina förväntningar, vilket inkluderar långsiktig trygghet för ditt tak.

Bra att tänka på inför, under och efter ett takbyte

Att byta tak är en betydande investering och en viktig del av husets långsiktiga hållbarhet. För att säkerställa ett smidigt projekt och undvika potentiella problem är det avgörande att ha koll på flera viktiga aspekter både före, under och efter takbytet.

Bygglov, planering och tillstånd – undvik överraskningar

För att undvika överraskningar och säkerställa en smidig process är det kritiskt att planera i förväg när det gäller bygglov och tillstånd:

 • Lokala bestämmelser: Ta kontakt med din lokala bygg- eller planeringsavdelning för att få insikt i de specifika krav och regler som gäller i ditt område.
 • Historiska områden: Om ditt hem ligger nära historiska områden kan det finnas särskilda riktlinjer att följa.
 • Arkitektonisk överensstämmelse: Säkerställ att det valda takmaterialet harmoniserar med din husarkitektur och områdets estetik. Att välja ett takmaterial som kompletterar huset underlättar bygglovsprocessen.

Försäkringsskydd – ditt skydd i fokus

Under och efter takbytet är försäkringsskydd av yttersta vikt. Här är vad du bör tänka på:

 • Certifierade takläggare: Minska riskerna genom att anlita professionella takläggare som är certifierade och försäkrade.
 • Kontrollera hemförsäkringen: Dubbelkolla din hemförsäkring för att säkerställa att takbytet täcks och för att förstå försäkringsvillkoren.
 • Fråga om garantier: Se till att takentreprenören erbjuder garantier för både arbetskraft och material för att säkerställa långsiktig trygghet.

Efter takbytet – underhåll och garantier

När takbytet är avslutat finns det fortfarande flera viktiga steg att ta för att säkerställa långsiktig hållbarhet:

 • Regelbundet underhåll: Oavsett takmaterial är regelbundet underhåll avgörande. Rengör och utför nödvändiga reparationer när det behövs.
 • Följ upp garantier: Vid eventuella problem under garantiperioden, kontakta takentreprenören för att åtgärda dem och se till att du har dokumentation för garantier och avtal.
 • Fukt och ventilation: Säkerställ tillräcklig ventilation för att förhindra fuktproblem och bevara ditt tak i optimalt skick.

Att byta tak är en investering i ditt hem, och genom att vara medveten om bygglov, försäkringar, garantier och underhåll kan du skapa en trygg och hållbar taklösning. Swedala Tak är här för att göra ditt takbyte bekymmersfritt och säkra ett hållbart resultat för ditt hem. Kontakta oss för att inleda diskussionen om ditt kommande takprojekt och få en kostnadsfri offert.

Vi installerar även solceller på tak!

När det handlar om takläggning och solcellinstallation i Trelleborg är Swedala Tak det självklara valet. Vår breda expertis sträcker sig inte bara till takläggning utan inkluderar också avancerad kunskap inom installation av solceller på både nya och befintliga tak. Här är fem starka skäl till varför det är bra att investera i solceller med Swedala Tak:

 1. 1. Sänk elkostnaderna med solceller: Genom att generera din egen energi med solceller skapar du en långsiktig strategi för att minska elkostnaderna och öka den ekonomiska hållbarheten i ditt hushåll.
 2. 2. Tryggad energiförsörjning: Solceller minskar beroendet av externa energileverantörer och skyddar mot framtida elprishöjningar. Det ger dig en stabil och trygg energiförsörjning för ditt hem.
 3. 3. Miljövänlig energiproduktion: Solceller representerar en ren och hållbar energikälla, vilket aktivt minskar koldioxidutsläpp och miljöpåverkan. Med Swedala Taks solcellslösningar stärker du ditt bidrag till hållbarhet.
 4. 4. Öka fastighetens värde: Solceller är inte bara en ekonomiskt fördelaktig energilösning utan också en attraktiv investering som kan öka värdet på din fastighet. Det är en hållbarhets- och ekonomiinvestering i ett.
 5. 5. Statliga bidrag och subventioner: Genom att välja Swedala Tak för din solcellsinvestering kan du dra nytta av olika ekonomiska incitament och subventioner. Det gör investeringen ännu mer lockande och kostnadseffektiv.

 

För att starta ditt takprojekt eller solcellinstallation, boka in ett kostnadsfritt hembesök i Trelleborg med Swedala Tak. Vi genomför en grundlig takkontroll och delar detaljerad information om våra takläggningstjänster och solcellinstallationer. Oavsett om du planerar för takbyte eller överväger solenergi, är vi här för att vägleda och stödja dig genom hela processen. Kontakta oss och låt Swedala Tak bli din pålitliga partner för hållbara taklösningar och solceller i Trelleborg.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype