Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Sunne

Vi är hela Sunnes takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat.

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Sunne

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak. Vi finns i hela Sunne med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Sunne genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Sunne arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Takläggning i Sunne: Swedala Tak - ditt pålitliga val för takbyte

Erfarenhet och kompetens för att ge dig trygghet

När det är dags för takbyte i Sunne, Värmland, är Swedala Tak det självklara valet. Med vår position som ledande inom takläggning i Sverige kan du vara säker på att våra takmästare och takläggare besitter lång erfarenhet och hög kompetens. Vi förstår att ditt tak är en betydande investering och vår ambition är att leverera det bästa möjliga resultatet.

Effektiv och enkel takläggningsprocess

Vår takläggningsprocess är både enkel och effektiv, och vi vill att du ska känna dig delaktig och trygg genom varje steg av takbytet. Här är hur vi arbetar:

 • Grundlig takkontroll och kostnadsfri offert: Vi inleder med att genomföra en grundlig takkontroll för att bedöma takets skick och lyssna på dina önskemål och behov. Sedan erbjuder vi en kostnadsfri offert med ett fast pris, så att du kan ha en klar bild av vad du kan förvänta dig.
 • Planering tillsammans med dig: Vi sätter oss ned tillsammans med dig för att planera takläggningen. Vi prioriterar att lyssna på dina önskemål samtidigt som vi kan ge professionella råd för att säkerställa det bästa resultatet. Vårt mål är att du ska vara nöjd med ditt nya tak.
 • Skickliga takmästare och högkvalitativa material: Våra skickliga takmästare använder moderna tekniker och högkvalitativa material för att säkerställa ett hållbart och estetiskt tilltalande tak. Vi tar hand om allt från att avlägsna det gamla taket till att lägga det nya taket på plats.
 • Slutkontroll för perfekt resultat: När takläggningen är klar genomför vi alltid en noggrann slutkontroll för att säkerställa att taket är i perfekt skick. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att avsluta projektet med högsta standard och din fulla tillfredsställelse.

Med nästan 1 000 takläggningar varje år kontinuerligt mäter vi vår kundnöjdhet. Våra takmästare har fått enastående recensioner för sitt arbete, vilket är ett bevis på vårt åtagande för högkvalitativa resultat och professionell service i Sunne.

Solceller – Din hållbara energilösning

Utöver takläggning erbjuder vi installationservice för solceller, en hållbar energilösning som ger flera fördelar:

 1. 1. Minskade elkostnader: Genom att producera din egen förnybara energi kan du betydligt minska dina elkostnader och därmed sänka din månatliga budget.
 2. 2. Miljövänlig energi: Genom att använda solenergi minskar du din klimatpåverkan och bidrar till en mer hållbar framtid för vårt samhälle.
 3. 3. Långsiktig investering: Solceller är en långsiktig investering som kan ge avkastning under många år framöver. Dessutom kan du dra nytta av statliga bidrag och skattelättnader.

Vårt fokus är att göra takbytet till en smidig och positiv upplevelse för dig. Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök och upptäck varför Swedala Tak är det bästa valet för takläggning i Sunne. Besök vår hemsida för mer information och för att komma i kontakt med oss.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi på Swedala Tak erbjuder en kostnadsfri takkontroll för att bedöma takets skick och behov. Utifrån detta utför vi en offert med ett fast pris, vilket ger dig full transparens och trygghet i din ekonomiska planering.

Bild på symbol steg nummer 2

Planeringsprocessen

Vi förstår vikten av att vara delaktig i takläggningsprocessen. Därför involverar vi dig som kund i planeringen för att säkerställa att dina önskemål och behov blir tillgodosedda. Vi tar hänsyn till både estetiska och tekniska aspekter för att se till att ditt tak blir både hållbart och vackert.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När planeringen är klar och du är nöjd med vårt förslag inleds själva takläggningen. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att taket blir korrekt lagt och håller hög kvalitet. Våra skickliga takmästare har gedigen erfarenhet och använder sig av moderna metoder och material för att garantera hållbarheten i ditt tak.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Efter att takläggningen är avslutad utför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i optimalt skick innan arbetet avslutas.

Byta tak i Sunne - så mycket kostar det att byta tak

Att byta tak är en viktig investering som kan förbättra värdet på din bostad och göra ditt hem mer attraktivt. Men vad kostar det egentligen att byta tak? Svaret är inte enkelt och beror på flera faktorer. För att ge dig en tydlig uppfattning om kostnaderna behöver vi utföra en noggrann kontroll av ditt tak.

 

 

 • Takkontroll och genomgång med Swedala takmästare: När våra erfarna takmästare utför en takkontroll går de igenom en rad olika faktorer. De inspekterar takets skick både utifrån och inuti vinden. Genom att lyfta på pannorna och inspektera pappen kan de bedöma takets kondition. Dessutom använder de takets dimensioner, såsom längd, bredd, lutning och fallhöjd, för att beräkna materialåtgång och arbetstid. Varje projekt är unikt och vi tar hänsyn till dina specifika önskemål, inklusive val av material och ytbehandling.
 • Varje hus är unikt: Även om två hus kan ha byggts enligt samma ritning kan takets skick skilja sig åt. Väderförhållanden och användning påverkar takets kondition. Ett hus med en större familj kan ha olika behov jämfört med ett mindre hushåll. Därför kan kostnaden för takbyte variera beroende på faktorer som behov av råspontbyte, reparation av takstolar och val av material.
 • ROT-avdrag: Ett sätt att minska kostnaderna för takbyte är att utnyttja ROT-avdraget. Du kan dra av arbetskostnaden från din skatt när du anlitar oss för takbytet. Vi hjälper dig med alla nödvändiga steg för att ansöka om ROT-avdraget och se till att allt följer reglerna. Läs mer om ROT-avdraget och regler på Skatteverkets hemsida.
 • Kostnad för att byta tak: För att ge dig en uppfattning om kostnaden för ett takbyte har vi undersökt våra priser per kvadratmeter under 2022 och 2023. Genomsnittspriset har varit 1776 kr/kvm inklusive moms före eventuella ROT-avdrag. Men priset varierar beroende på val av ytskikt.

 

Varje tak och kund är unik, så vi erbjuder aldrig en offert utan att först göra ett kostnadsfritt hembesök för att inspektera ditt tak och diskutera dina önskemål. Vill du läsa mer om vad ett takbyte kostar kan du läsa vår artikel ”Så mycket kostar det att byta tak”. Kontakta oss idag för att boka ditt kostnadsfria hembesök och få en tydlig uppfattning om kostnaden för att byta tak i Sunne, Värmland.

Varför välja solcellsinstallationer från Swedala Tak i Sunne?

Solcellsinstallationer har blivit allt mer populära, och det finns flera goda skäl till varför det är ett smart val att välja Swedala Tak för din solcellsinstallation i Sunne:

 

 1. 1. Sänk dina elkostnader och bidra till en grönare framtid: Genom att investera i solceller kan du producera din egen el och minska din beroende av traditionella energikällor. Detta inte bara sänker dina elkostnader på lång sikt utan minskar också din klimatpåverkan, vilket gör ditt hem mer miljövänligt och hållbart.
 2. 2. Öka värdet på din fastighet: Installation av solceller kan inte bara spara pengar på elkostnader utan även öka värdet på din fastighet. Ett hem med solceller anses ofta vara mer attraktivt på marknaden då det erbjuder en grönare och mer kostnadseffektiv energilösning. Det kan locka potentiella köpare och göra din fastighet mer eftertraktad.
 3. 3. Dra nytta av statliga bidrag och skattereduktioner:För att uppmuntra till användning av solenergi erbjuder staten olika former av bidrag och skattereduktioner för solcellsinstallationer. Som din solcellsleverantör kan Swedala Tak hjälpa dig att dra nytta av dessa förmåner och se till att du får bästa möjliga ekonomiska stöd för din installation.

 

Vi på Swedala Tak är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa solcellsinstallationer som är skräddarsydda efter dina behov och förväntningar. Vi strävar efter att göra processen smidig och bekymmersfri för våra kunder, från planering till installation och driftsättning. Kontakta oss idag för att diskutera dina solcellsbehov och ta det första steget mot att göra ditt hem mer energieffektivt och miljövänligt med solceller från Swedala Tak i Sunne.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
bolist-logotype
XL-Bygg-Logotype
benders-logotype
wurth-logotype
Voky