Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Branäs

Vi är hela Branäs takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat.

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Branäs

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak. Vi finns i hela Branäs med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Branäs genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Branäs arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Takläggning i Branäs: Swedala Tak - ditt pålitliga val för takbyte

Erfarenhet och kompetens för att ge dig trygghet

När det kommer till takläggning är Swedala Tak det självklara valet för dig som bor i Branäs, Värmland. Med vår position som störst i Sverige på takläggning kan du vara trygg med att våra takmästare och takläggare har lång erfarenhet och hög kompetens. Vi förstår att ditt tak är en viktig investering och vi strävar efter att ge dig bästa möjliga resultat.

Enkel och effektiv takläggningsprocess

Vår takläggningsprocess är både enkel och effektiv. Vi vill se till att du är involverad i varje steg för att du ska känna dig delaktig och trygg med takbytet. Här är hur vi arbetar:

 • Grundlig takkontroll och kostnadsfri offert: Vi börjar med att gå igenom dina önskemål och behov och utföra en grundlig takkontroll för att bedöma takets skick. Därefter erbjuder vi dig en kostnadsfri offert med ett fast pris, så du vet precis vad du kan förvänta dig.
 • Planering tillsammans med dig: Vi sätter oss ned och planerar takläggningen tillsammans med dig. För oss är det viktigt att lyssna på dina önskemål och samtidigt kunna ge professionella råd för att uppnå det bästa resultatet. Vi har som mål att du ska bli nöjd med ditt nya tak.
 • Skickliga takmästare och högkvalitativa material: Våra takmästare är skickliga och vi använder alltid moderna tekniker och högkvalitativa material för att säkerställa ett hållbart och estetiskt tilltalande tak. Vi tar hand om allt, från att ta bort det gamla taket till att lägga det nya taket på plats.
 • Slutkontroll för perfekt resultat: När takläggningen är klar genomför vi alltid en noggrann slutkontroll för att säkerställa att taket är i perfekt skick. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att avsluta projektet med högsta standard och din fulla tillfredsställelse.

Med nästan 1 000 takläggningar varje år mäter vi löpande vår kundnöjdhet. Vi värdesätter alltid nöjda kunder och våra skickliga takmästare har fått enastående recensioner för sitt arbete. Du kan lita på oss för att leverera högkvalitativa resultat och professionell service i Branäs och göra takbytet till en smidig och positiv upplevelse för dig.

Solceller – Din hållbara energilösning

Utöver takläggning erbjuder vi även installationservice för solceller både på nya och gamla tak. Här kommer tre skäl till varför det lönar sig att installera solceller:

 1. 1. Minskade elkostnader: Genom att producera din egen förnybara energi kan du betydligt minska dina elkostnader och därmed sänka din månatliga budget.
 2. 2. Miljövänlig energi: Genom att använda solenergi minskar du din klimatpåverkan och bidrar till en mer hållbar framtid för vårt samhälle. Du kan vara stolt över att göra skillnad.
 3. 3. Långsiktig investering: Solceller är en långsiktig investering som kan ge dig avkastning under många år framöver. Dessutom kan du dra nytta av statliga bidrag och skattelättnader, vilket gör det ännu mer lönsamt på lång sikt.

Nu när du vet att Swedala Tak är det bästa valet för takläggning i Branäs, varför inte kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök? Vi är stolta över att kombinera både närhet och storlek, vilket innebär att du kan lita på oss för att leverera högkvalitativa resultat och professionell service, skräddarsydda efter dina behov. Vårt främsta mål är att du blir nöjd med ditt takbyte och att du känner dig trygg genom hela processen.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi på Swedala Tak erbjuder en kostnadsfri takkontroll för att bedöma takets skick och behov. Utifrån detta utför vi en offert med ett fast pris, vilket ger dig full transparens och trygghet i din ekonomiska planering.

Bild på symbol steg nummer 2

Planeringsprocessen

Vi förstår vikten av att vara delaktig i takläggningsprocessen. Därför involverar vi dig som kund i planeringen för att säkerställa att dina önskemål och behov blir tillgodosedda. Vi tar hänsyn till både estetiska och tekniska aspekter för att se till att ditt tak blir både hållbart och vackert.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När planeringen är klar och du är nöjd med vårt förslag inleds själva takläggningen. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att taket blir korrekt lagt och håller hög kvalitet. Våra skickliga takmästare har gedigen erfarenhet och använder sig av moderna metoder och material för att garantera hållbarheten i ditt tak.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Efter att takläggningen är avslutad utför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i optimalt skick innan arbetet avslutas.

Innan, under och efter takbyte: viktiga överväganden

Innan du genomför ett takbyte är det viktigt att tänka på några viktiga saker för att säkerställa en smidig process. Här kommer vi att gå igenom vad du bör tänka på före, under och efter takbytet.

 

 • Före takbytet: Innan takbytet påbörjas är det viktigt att undersöka och eventuellt söka nödvändiga tillstånd och godkännanden. Bygglov kan krävas för takbyte och det är bra att kolla upp vilka regler och bestämmelser som gäller i din kommun. Vid tvivel är det alltid bäst att kontakta din lokala byggnadsnämnd. Dessutom är det viktigt att tänka på eventuella försäkringskrav. Ta kontakt med ditt försäkringsbolag för att vara säker på att takbytet uppfyller försäkringskraven.
 • Under takbytet: Under takbyte är säkerhet och kvalitet viktiga faktorer att ha i åtanke. Se till att anlita erfarna takläggare med rätt certifieringar. Det är också viktigt att entreprenören följer säkerhetsföreskrifterna för att undvika olyckor och skador. Kommunikation är nyckeln här. Se till att ha en öppen och tydlig dialog med entreprenören för att undvika missförstånd och problem.
 • Efter takbytet: Efter takbytet är slutfört är det viktigt att noga inspektera arbetet för att säkerställa att allt är färdigt enligt avtal och överenskommelse. Vid eventuella problem eller avvikelser är det viktigt att kontakta entreprenören för att rätta till det. Det är också viktigt att känna till de garantier som täcker det genomförda arbetet samt materialet som använts. Om några problem skulle uppstå med ditt nya tak är det avgörande att veta vilka steg som behöver tas för att aktivera garantin eller eventuella försäkringsanspråk. Det kan också vara bra att spara eventuell dokumentation och kvitton för framtida referens.

 

Vi på Swedala Tak är experter på takbyte och tar gärna hand om ditt projekt. Vi fokuserar alltid på kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet för att säkerställa att arbetet blir utfört på bästa sätt. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina takbehov och få en kostnadsförslag. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt takbyte!

Solceller på tak med Swedala Tak: Ett smart val för hållbar energi

När det kommer till installation av solceller i Branäs är Swedala Tak det självklara valet. Här är tre skäl till varför det är värt att installera solceller med oss:

 

 1. 1. Minska dina elkostnader och var miljövänlig: Genom att installera solceller kan du generera din egen el och minska dina elkostnader. Genom att använda solenergi som en förnybar källa minskar du inte bara din miljöpåverkan, utan du kan också vara stolt över att göra ett hållbart val för framtiden.
 2. 2. Öka värdet på ditt hem:Genom att installera solceller kan du också öka värdet på ditt hem. Många potentiella köpare är intresserade av att ha en energieffektiv och hållbar bostad, och solceller är ett attraktivt tillägg som kan höja värdet på ditt hus. Dessutom kan du dra nytta av de fördelar som solceller erbjuder, både ekonomiskt och miljömässigt.
 3. 3. Dra nytta av statliga bidrag och skattereduktioner: För att främja solenergi erbjuder staten olika former av bidrag och skattereduktioner för installation av solceller. Som din solcellsinstallatör kan vi hjälpa dig att navigera genom dessa förmåner och se till att du får det bästa ekonomiska stödet för ditt solcellssystem. Vi har erfarenhet av att hantera dessa processer och kan ge dig den vägledning du behöver för att dra nytta av de tillgängliga förmånerna.

 

Oavsett om ditt tak behöver bytas eller om du planerar att installera solceller, kan du lita på Swedala Tak för högkvalitativa resultat och en professionell takservice. Vi arbetar med fokus på kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet för att säkerställa att varje projekt vi genomför är en framgång. Kontakta oss idag för att diskutera dina solcellsbehov och få en skräddarsydd lösning för dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig ta steget mot hållbar energi och ett mer miljövänligt hem.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
bolist-logotype
XL-Bygg-Logotype
benders-logotype
wurth-logotype
Voky