Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Kil

Vi är hela Kils takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat.

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Kil

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak. Vi finns i hela Kil med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Kil genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Kil arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför välja Swedala Tak för takbyte i Kil?

Erfarenhet och expertis för trygga resultat

När det kommer till att byta tak i Kil, är Swedala Tak det självklara valet. Med vår långa erfarenhet och starka kompetens inom takläggningsbranschen kan du lita på oss för pålitliga och trygga resultat. Våra erfarna takmästare och takläggare är skickliga inom sitt arbete och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som du kan lita på.

Enkel och effektiv takläggningsprocess

Vi på Swedala Tak förstår att takbyte är en viktig investering för ditt hem, och vi vill göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Vår takläggningsprocess är välplanerad och strukturerad för att säkerställa att varje steg genomförs med noggrannhet och precision. Från den inledande takkontrollen till slutkontrollen av det färdiga taket, tar vi hand om allt för att säkerställa ett tillfredsställande resultat. Med Swedala Tak kan du vara trygg och delaktig i hela processen.

Solceller: En hållbar energilösning för ditt hem

Utöver takläggning erbjuder Swedala Tak även installationservice för solceller på både nya och befintliga tak. Här är några skäl till varför solceller är en bra investering för ditt hem i Kil:

 1. 1. Minska dina elkostnader: Genom att producera din egen förnybara energi med solceller kan du betydligt minska dina elkostnader och spara pengar på lång sikt.
 2. 2. Bidra till en hållbar framtid: Solenergi är en ren och förnybar energikälla som minskar din klimatpåverkan och bidrar till en mer hållbar framtid för vårt samhälle.
 3. 3. Långsiktig investering: Solceller är en långsiktig investering som kan ge avkastning under många år framöver. Dessutom kan du dra nytta av statliga bidrag och skattelättnader för att göra det ännu mer lönsamt på lång sikt.

Med Swedala Taks expertis inom solcellsinstallation kan du vara säker på att du får en pålitlig och effektiv lösning för att göra ditt hem mer energieffektivt och miljövänligt.

Oavsett om det är dags att byta tak eller investera i solceller, kan du lita på Swedala Tak för att leverera högkvalitativa resultat och professionell service i Kil, Värmland. Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök och låt oss hjälpa dig med dina tak- och solcellsbehov. Med Swedala Tak kan du vara säker på att din takbyte- eller solcellsinvestering blir en smidig och positiv upplevelse.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi på Swedala Tak erbjuder en kostnadsfri takkontroll för att bedöma takets skick och behov. Utifrån detta utför vi en offert med ett fast pris, vilket ger dig full transparens och trygghet i din ekonomiska planering.

Bild på symbol steg nummer 2

Planeringsprocessen

Vi förstår vikten av att vara delaktig i takläggningsprocessen. Därför involverar vi dig som kund i planeringen för att säkerställa att dina önskemål och behov blir tillgodosedda. Vi tar hänsyn till både estetiska och tekniska aspekter för att se till att ditt tak blir både hållbart och vackert.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När planeringen är klar och du är nöjd med vårt förslag inleds själva takläggningen. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att taket blir korrekt lagt och håller hög kvalitet. Våra skickliga takmästare har gedigen erfarenhet och använder sig av moderna metoder och material för att garantera hållbarheten i ditt tak.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Efter att takläggningen är avslutad utför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i optimalt skick innan arbetet avslutas.

Innan, under och efter takbyte: Från planering till underhåll

Ett takbyte är en betydande åtgärd som kräver noggrann planering och uppmärksamhet på flera viktiga detaljer för att säkerställa ett framgångsrikt resultat. Här är några viktiga aspekter att tänka på från början till slut av din takbyte-resa:

Inför takbytet: Planering och förberedelser

 1. 1. Bygglov och tillstånd: Innan du påbörjar takbytet, se till att du har de nödvändiga tillstånden och byggloven från din kommun. Detta är avgörande för att undvika framtida problem och förseningar.
 2. 2. Materialval och estetik: Noga överväg vilket takmaterial som bäst passar dina behov, estetiska preferenser och budget. Valet av material kommer att påverka både utseendet och hållbarheten på ditt nya tak.

Under takbytet: Övervakning och kommunikation

 1. 1. Val av entreprenör: Välj en pålitlig och erfaren takläggningsentreprenör genom att begära referenser och granska tidigare projekt. Tydlig kommunikation och förståelse för dina behov är avgörande under hela processen.
 2. 2. Försäkringar och garantier: Kontrollera att både du och entreprenören är korrekt försäkrade under arbetet. Diskutera även garantivillkoren för att säkerställa att du har skydd och trygghet efter takbytet.

Efter takbytet: Underhåll och uppföljning

 1. 1. Inspektion och godkännande: Utför en noggrann inspektion tillsammans med din takmästare för att säkerställa att allt arbete är korrekt utfört och uppfyller dina förväntningar.
 2. 2. Dokumentation: Spara all viktig dokumentation, inklusive kontrakt, fakturor och garantibevis. Detta är värdefullt vid eventuella framtida problem eller för att visa upp utfört arbete.
 3. 3. Regelbundet underhåll: Trots ett nytt tak är regelbundet underhåll avgörande för att säkerställa dess långsiktiga hållbarhet. Rengöring och regelbundna inspektioner hjälper till att upptäcka och åtgärda eventuella skador i tid.

 

Sammanfattningsvis är en noggrann planering och uppmärksamhet på detaljer avgörande för ett lyckat takbyte. Med Swedala Tak vid din sida kan du vara trygg genom varje steg av denna resa. Vi erbjuder professionell service och expertis för att säkerställa ett tillfredsställande resultat för ditt nya tak.

Solceller med Swedala Tak: För hållbar energianvändning

När det handlar om att installera solceller i Kil, är Swedala Tak det självklara valet. Här är tre starka skäl till varför det är fördelaktigt att välja oss för din solcellsinvestering:

 

 1. 1. Minska dina elkostnader och var miljövänlig: Genom att integrera solceller på ditt tak kan du producera din egen elektricitet och därmed minska dina elkostnader. Utöver detta minskar du även din miljöpåverkan genom att använda solenergi som en ren och förnybar källa. Det är ett hållbart val som du kan vara stolt över och som bidrar till en mer hållbar framtid.
 2. 2. Öka hemmets värde: Installation av solceller på ditt tak kan också öka värdet på din bostad. Många potentiella köpare värderar en energieffektiv och miljövänlig bostad högt, och solceller är ett attraktivt tillägg som kan bidra till att höja värdet på ditt hus. Dessutom kan du dra nytta av de ekonomiska och miljömässiga fördelarna som solceller erbjuder.
 3. 3. Dra nytta av statliga bidrag och skattereduktioner:För att stödja övergången till solenergi erbjuder staten olika former av ekonomiska incitament såsom bidrag och skattereduktioner för installation av solceller. Som din solcellsinstallatör kan vi guida dig genom processen och se till att du får det bästa ekonomiska stödet för ditt solcellssystem. Vi har erfarenhet och kompetens att navigera genom dessa förmåner och se till att du drar nytta av dem på bästa möjliga sätt.

 

Oavsett om ditt tak behöver bytas ut eller om du överväger att installera solceller, kan du lita på Swedala Tak för att leverera högkvalitativa resultat och professionell service. Vi strävar alltid efter kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet i varje projekt vi utför. Kontakta oss idag för att diskutera dina solcellsbehov och få en skräddarsydd lösning som passar dig och ditt hem. Vi ser fram emot att hjälpa dig ta steget mot hållbar energi och ett mer miljövänligt hem.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
bolist-logotype
XL-Bygg-Logotype
benders-logotype
wurth-logotype
Voky