Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Sysslebäck

Vi är hela Sysslebäcks takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat.

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Sysslebäck

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Sysslebäck med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Sysslebäck genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Sysslebäck arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Därför ska du välja Swedala Tak som din takläggare i Sysslebäck

Swedala Tak är störst i Sverige och experter på takläggning. Vi erbjuder en förstklassig service och vill alltid överträffa dina förväntningar.

Vår takläggningsprocess är enkel och effektiv och vi ser till att du är involverad i varje steg. Till att börja med gör vi alltid en grundlig takkontroll för att bedöma takets skick. Vi erbjuder offert med ett fast pris, så att du vet exakt vad du kan förvänta dig att takbytet kommer att kosta.

Innan projektets start sätter oss ned tillsammans och planerar takläggningen efter dina önskemål och behov. Vi lyssnar noga på dig och ger professionella råd för att uppnå det bästa resultatet. Att du blir nöjd är det viktigaste för oss.

Vi tar ansvar för takbytet hela vägen

Våra takläggare använder sig av moderna tekniker och högkvalitativa material. Vi tar hand om allt, från borttagning av det gamla taket till att lägga det nya taket på plats. Vi strävar alltid efter att leverera ett hållbart och estetiskt tilltalande tak. När takläggningen är klar genomför vi en noggrann besiktning och gör en slutkontroll för att säkerställa att allt är i sin ordning. Vi lämnar ingenting åt slumpen och ser till att taket är i perfekt skick innan vi avslutar projektet.

Swedala Tak installerar solceller på nya och gamla tak

Du kan även vända dig till Swedala Tak när du vill installera solceller. Vi erbjuder solcellsinstallationer i Sysslebäck och Branäs, både på nya och gamla tak. Här är tre starka skäl till att installera solceller:

1. Minskade elkostnader: Genom att producera din egen förnybara energi kan du minska dina elkostnader avsevärt. Solceller är ett smart sätt att spara pengar och göra din energiförbrukning mer hållbar.

2. Miljövänlig energi: Solceller genererar ren och grön energi från solens strålar. Genom att använda solenergi minskar du din klimatpåverkan och bidrar till ett mer hållbart samhälle.

3. Långsiktig investering: Solcellerna kan ge dig avkastning under många år framöver. Du kan också dra nytta av statliga bidrag och skattelättnader för att göra det ännu mer ekonomiskt fördelaktigt.

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi på Swedala Tak erbjuder en kostnadsfri takkontroll för att bedöma takets skick och behov. Utifrån detta utför vi en offert med ett fast pris , vilket ger dig full transparens och trygghet i din ekonomiska planering.

Bild på symbol steg nummer 2

Planeringsprocessen

Vi förstår vikten av att vara delaktig i takläggningsprocessen. Därför involverar vi dig som kund i planeringen för att säkerställa att dina önskemål och behov blir tillgodosedda. Vi tar hänsyn till både estetiska och tekniska aspekter för att se till att ditt tak blir både hållbart och vackert.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När planeringen är klar och du är nöjd med vårt förslag inleds själva takläggningen. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att taket blir korrekt lagt och håller hög kvalitet. Våra skickliga takläggare har gedigen erfarenhet och använder sig av moderna metoder och material för att garantera hållbarheten i ditt tak.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Efter att takläggningen är avslutad utför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i optimalt skick innan arbetet avslutas.

Vi installerar även solceller på tak

Swedala Tak är också ditt självklara val när det gäller installation av solceller i Sysslebäck. Här är tre skäl varför det lönar sig att installera solceller med oss:

 

1) Minska dina elkostnader och vara miljövänlig

Genom att installera solceller kan du generera din egen el och minska dina elkostnader. Dessutom är solenergi en förnybar energikälla som inte bidrar till koldioxidutsläpp och därmed ett miljövänligt alternativ.

 

2) Öka värdet på ditt hem

Installation av solceller kan öka värdet på ditt hem. Många potentiella köpare är intresserade av att ha en hållbar och energieffektiv bostad, och solceller är ett attraktivt tillägg som kan höja värdet på ditt hus.

 

3) Dra nytta av statliga bidrag och skattereduktioner

För att främja solenergi erbjuder staten olika former av bidrag och skattereduktioner för installation av solceller. Genom att välja Swedala Tak som din solcellsinstallatör kan vi hjälpa dig att navigera genom dessa förmåner och se till att du får det bästa ekonomiska stödet för ditt solcellssystem.

 

Oavsett om du behöver en takläggare för att byta tak eller installera solceller, kan du lita på Swedala Tak. Vi levererar högkvalitativa resultat och en professionell takservice i Sysslebäck och Branäs. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och få en skräddarsydd lösning för dina behov.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
benders-logotype
bolist-logotype
XL-Bygg-Logotype
wurth-logotype
Voky