Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Surahammar

Hela Västmanlands takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Surahammar

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Surahammar. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Surahammar genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Surahammar arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Jämför oss gärna med andra!

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak i Surahammar?

När du väljer Swedala Tak som din takläggare i Surahammar får du en professionell och pålitlig partner för ditt takprojekt. Vi följer branschstandard och erbjuder en enkel standardiserad process i fyra steg som garanterar att du får ett tak av högsta kvalitet.

Vi förstår att ditt tak är en viktig del av ditt hem, och därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår takläggningsprocess är enkel och smidig vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Vi monterar även solceller

Funderar du på att installera solceller på ditt tak i Surahammar? Swedala Tak är experter på solcellsinstallationer. Vi kan installera solceller på både nya och gamla tak. Med solceller får du en hållbar energikälla som är skonsam mot miljön samtidigt som du minskar dina elkostnader. Du kan även dra nytta av statliga stöd för att sänka kostnaderna för din solcellsinstalation.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll

Vi genomför ett kostnadsfritt hembesök och du får en transparent fastpris-offert.. Inga dolda överraskningar!

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi samarbetar med dig för att skapa det perfekta taket som passar din stil och dina behov utifrån förutsättningar och materialval.

Bild på symbol steg nummer 3

Takbyte

Våra erfarna takläggare genomför ditt takbyte och du kan vara säker på att det är i trygga händer då vi förljer svensk byggstandard och är måna om säkerheten . Vi använder endast material av hög kvalitet.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering efter jobbet är klart

Efter avslutad takläggning genomför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört och uppfyller våra höga standarder. Det är vikgtigt för oss att du är nöjd med resultatet.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
Senergia
wurth-logotype