Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Borås

Vi är hela Borås takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat.

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Borås

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det trygga och säkra valet för dig som behöver byta tak i hela Borås med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett fint tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Borås genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Borås arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Därför ska du välja Swedala Tak som din takläggare i Borås

Trots att vi en gång i tiden startade som ett Dala-företag, har Swedala Tak bytt tak i Borås, och faktiskt Västra Götaland och ”Schlätta” i många år. Kanske har du sett några av våra bilar eller skyltar nära ert område?

Installera solceller på ditt tak i Borås

Och vi är faktiskt inte bara störst i Sverige på tak. Swedala Tak är också experter på solceller som ska installeras på tak. Vi kan montera solceller på både nya och gamla tak. Fråga din takmästare när hen kommer förbi!

 

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi utför en noggrann takkontroll för att bedöma takets skick och erbjuda dig en tydlig och konkret offert med ett fast pris.

Bild på symbol steg nummer 2

Planeringsprocessen

Vi sätter stor vikt vid att samarbeta med våra kunder. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en anpassad taklösning som passar dig perfekt.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När alla detaljer är på plats inleder vi arbetet med att lägga ditt nya tak. Vi är noggranna, skickliga och arbetar effektivt för att leverera en kvalitetsinstallation.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Efter takläggningen genomför vi en noggrann slutbesiktning och kontroll för att säkerställa att allt är i sin ordning och att du är nöjd med resultatet.

Vi installerar även solceller på tak i Borås!

Det finns många bra anedningar till att investera i solceller, här är några:

  1. Minska dina elkostnader: Genom att producera din egen el kan du minska dina elkostnader och spara pengar på lång sikt.
  2. Miljövänlig energi: Solceller är en ren och förnybar energikälla som minskar din klimatpåverkan och bidrar till en hållbar miljö.
  3. Öka fastighetens värde: Genom att installera solceller kan du öka värdet på din fastighet och göra den mer attraktiv för framtida köpare.

 

Kontakta Swedala Tak idag för att ta nästa steg mot ett hållbart och kostnadseffektivt tak samt en grönare framtid med solceller!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Beijer byggmaterial
benders-logotype
Senergia
bolist-logotype
Voky
XL-Bygg-Logotype
wurth-logotype