Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Mölnycke

Vi är hela Mölnyckes takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Mölnycke

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Mölnycke med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Mölnycke genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Mölnycke arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Mölnycke?

Swedala Tak är det självklara valet när det kommer till takläggning i Mölnycke. Med gedigen erfarenhet och kompetens inom branschen har vi skapat oss ett gott rykte som pålitliga takläggare som levererar högkvalitativa resultat. Idag är vi faktiskt en av Sveriges största takläggare och finns från söder till norr, väst till öst!

Vi förstår att ditt tak är en viktig del av ditt hem, och därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår takläggningsprocess är enkel och smidig vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Vi monterar även solceller

Vi är också experter på solceller på tak! Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak kan du lita på oss när det gäller installationen av solceller. Något som blivit allt vanligare är tyvärr renodlade solcellsfirmor som kan solceller, men kanske inte alltid kan tak. Dåligt utförda installationer kan leda till att fukt letar sig in vilket minskar takets livslängd. Med gedigen erfarenhet av takbyte, undviker du sådana problem när du anlitar oss. Självklart erbjuder vi långa garantier på både jobb och material!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi undersöker noggrant ditt tak och du får en transparent offert där du får veta exakt vad det kommer att kosta, utan några överraskningar.

 • För din trygghet
 • Fast pris
 • Inga överraskningar
Bild på symbol steg nummer 2

Offert med fast pris

Vi sätter oss ned och planerar tillsammans med dig. Vi tar hänsyn till dina önskemål och behov för att hitta den bästa lösningen för ditt tak. Din åsikt är viktig för oss.

 • När passar det bäst?
 • Vad kommer att ske?
 • Här får du svaren
Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När vi har en klar plan påbörjar vi själva takläggningen. Vi använder endast material av högsta kvalitet och våra skickliga hantverkare ser till att arbetet utförs noggrant och professionellt.

 • Trygga leverantörer
 • Hänsyn till din tomt
 • Snabbt och säkert
Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar genomför vi en noggrann besiktning för att säkerställa att allt är perfekt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och ser till att ditt tak är i toppskick innan vi avslutar arbetet.

 • Långa garantier
 • Försäkring
 • Betygsätt oss gärna!

Vi installerar även solceller på tak!

Du vet väl om att du som bor i Mölnycke kan välja Swedala Tak som installatör av solceller? Här är tre anledningar:

 

 1. Hållbart och miljövänligt: Solceller utnyttjar solens energi och är en ren och grön energikälla. När du installrar solceller minskar du din klimatpåverkan och bidrar till en hållbar framtid.
 2. Ekonomiska fördelar: Genom att installera solceller sänker du dina elkostnader. Du producerar din egen el och kan sälja överskottet och på så vis betala av din investering.
 3. Det höjer värdet på huset: Solceller ökar värdet på din fastighet och kan ge dig en högre vinst när du säljer ditt hus. Solceller är en investering som lönar sig både ekonomiskt och miljömässigt.

 

Välj Swedala Tak när du vill installera solceller på ditt tak i Mölnycke. Med vår erfarenhet, flexibilitet och fokus på ekonomiska fördelar kan du vara säker på att du får en professionell och pålitlig installation av solcellssystemet. Kontakta oss idag för att få mer information och låt oss hjälpa dig att dra nytta av solenergin på ditt tak.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
bolist-logotype
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype