Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Kungälv

Vi är hela Kungälvs takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat.

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Kungälv

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det trygga och säkra valet för dig som behöver byta tak i hela Kungälv med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett fint tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Kungälv genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Kungälv arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Därför ska du välja Swedala Tak som din takläggare i Kungälv

När det är dags att byta tak i Kungälv är valet av rätt takläggningsföretag avgörande för att säkerställa en smidig och lyckad process. Swedala Tak är din pålitliga partner som förstår den lokala miljön, har omfattande erfarenhet och levererar resultat av högsta kvalitet. Här är tre övervägande skäl till varför vi är det främsta takläggningsföretaget för dig som bor i Kungälv:

1. Lokal expertis och anpassning till Kungälv:

Swedala Tak besitter en djup förståelse för Kungälvs specifika klimat och byggnadskrav. Våra erfarna takläggare är väl bekanta med de unika utmaningar som takläggning i området kan innebära, från fuktighet till varierande väderförhållanden. Vi strävar efter att skapa skräddarsydda taklösningar som inte bara uppfyller fastighetens krav utan även smälter samman med Kungälvs estetiska miljö.

2. Erfarenhet och kvalitet i fokus:

Med års erfarenhet inom takläggningsbranschen har Swedala Tak en imponerande lista över framgångsrika takbytesprojekt i Kungälv. Vårt dedikerade team av skickliga hantverkare arbetar noggrant och professionellt för att leverera resultat av högsta kvalitet. Vi använder endast material av premiumstandard och följer strikt svenska normer och krav för att säkerställa ett hållbart och pålitligt tak.

3. Personlig kommunikation:

Vi inser att varje kund är unik och att varje projekt har sina specifika behov. När du väljer Swedala Tak får du inte bara expertis utan också personlig kontakt med din takläggare. Denna öppna kommunikation gör att vi kan lyssna på dina önskemål, svara på dina frågor och samarbeta med dig för att skapa den bästa lösningen för ditt takbyte. Vi håller dig informerad under hela processen för att säkerställa att du är trygg och nöjd med resultatet.

Så om du bor i Kungälv och överväger att byta tak – hör av dig via formuläret så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök! Vi assisterar dig genom hela processen, från planering till genomförande, och ser till att ditt nya tak inte bara är funktionellt utan också estetiskt tilltalande. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri konsultation och offert.

Vi monterar även solceller

Utöver vår expertis inom takläggning är Swedala Tak specialiserade på att montera solceller på tak! Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak kan du lita på oss när det gäller installationen av solceller. Vi undviker vanliga problem som kan uppstå genom att samarbeta med renodlade solcellsfirmor som kanske inte har den nödvändiga takkompetensen. Med vår gedigna erfarenhet inom takbyte garanterar vi inte bara välutförda installationer utan erbjuder också långa garantier på både arbete och material!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takinspektion och prisförslag

Vi genomför en noggrann takinspektion för att utvärdera takets skick och presentera dig en klar och konkret offert med ett fast pris.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering av takprojektet

Vi lägger stor vikt på samarbetet med våra kunder. Vi tar till oss av dina önskemål och behov för att konstruera en individanpassad taklösning som passar perfekt med dina krav.

Bild på symbol steg nummer 3

Effektiv och kvalitetssäkrad takmontering

När alla detaljer är på plats påbörjar vi processen att installera ditt nya tak. Vi är noggranna, erfarna och arbetar effektivt för att leverera en installation av hög kvalitet.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Efter takmonteringen genomför vi en noggrann slutbesiktning och kontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört och att du är tillfreds med resultatet.

Vi installerar även solceller på tak i Kungälv!

Investeringen i solceller är ett klokt steg av flera anledningar, och här är några aspekter som gör det till en lönsam och hållbar investering:

  1. 1. Minska elkostnaderna långsiktigt: En av de mest uppenbara fördelarna med solceller är möjligheten att producera din egen el. Genom att generera egen el kan du kraftigt minska dina elkostnader och därmed spara betydande pengar över lång tid. Solcellssystem ger dig självförsörjning och minskar beroendet av externa elleverantörer.
  2. 2. Miljövänlig energiproduktion: Solceller representerar en ren och förnybar energikälla. Genom att investera i solenergi minskar du din klimatpåverkan avsevärt. Solcellssystem är miljövänliga och bidrar till en hållbar miljö genom att minska behovet av icke förnybara energikällor, vilket i sin tur stöder kampen mot klimatförändringar.
  3. 3. Öka fastighetens värde: Installationen av solceller har inte bara ekonomiska fördelar utan kan också öka värdet på din fastighet. Ett hus med solceller blir attraktivt för miljömedvetna köpare, och investeringen kan därmed ge avkastning både i form av minskade elkostnader och ökat fastighetsvärde.

 

Att överväga solceller som en del av ditt takprojekt är ett steg mot att skapa ett hållbart och kostnadseffektivt tak. Swedala Tak erbjuder expertis och professionell hjälp för att integrera solceller på ditt tak. Vårt mål är att hjälpa dig ta nästa steg mot en grönnare framtid samtidigt som du sänker dina elkostnader och ökar fastighetens värde.

Om du är intresserad av att utforska fördelarna med solceller och ta nästa steg mot ett mer hållbart tak, kontakta Swedala Tak idag. Våra experter kan ge dig mer information och vägleda dig genom processen. Investera i solceller med Swedala Tak och skapa en grönare och mer kostnadseffektiv framtid för ditt tak och din fastighet!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Beijer byggmaterial
benders-logotype
Senergia
bolist-logotype
Voky
XL-Bygg-Logotype
wurth-logotype