Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Trollhättan

Hela Trestadsområdets takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Trollhättan

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Trollhättan med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Trollhättan genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Trollhättan arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Jämför oss gärna med andra!

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Trollhättan?

Swedala Tak är det självklara valet när det kommer till takläggning i Trollhättan. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens inom branschen har vi skapat oss ett gott rykte som pålitliga takläggare som levererar högkvalitativa resultat.

Vi förstår att ditt tak är en viktig del av ditt hem, och därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår takläggningsprocess är enkel och smidig vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Vi monterar även solceller

Och glöm inte, vi är även experter på solceller på tak! Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak kan du lita på oss när det gäller installationen av solceller. Med Swedala Tak får du både en pålitlig takläggare och en expert på solceller till tak. Kontakta oss idag för att diskutera dina tak- och solcellsbehov.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi utför en grundlig takkontroll för att bedöma ditt taks skick och ge dig rätt rekommendationer.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att planera ditt takbyte enligt dina önskemål och behov. Därefter får du får en tydlig och transparent offert med ett fast pris, så att du vet exakt vad takläggningen kommer att kosta utan några överraskningar.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Nu inleds själva takläggningen med vårt erfarna team och högkvalitativa material för att säkerställa ett hållbart och vackert resultat. Vi är noggranna med etablering, säkerhet och städning och kan självklart ordna med bortforsling av gammalt material.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering efter jobbet är klart

Efter avslutad takläggning genomför vår takmästare en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört och att du som kund är nöjd.

Vi installerar även solceller på tak!

 

Swedala Tak är din pålitliga partner när det gäller installation av solceller på taket. Oavsett om ditt tak är nytt eller ett gammalt tak, kan vi hjälpa dig att dra nytta av solens kraft. Här är några skäl till varför du bör överväga att byta till solceller:

  • Minskar dina elkostnader: Solceller genererar egen el och minskar ditt beroende av elnätet.
  • Miljövänligare energi: Solceller är en ren och förnybar energikälla som minskar din klimatpåverkan.
  • Sparar pengar på lång sikt: Solceller har en lång livslängd och kan ge dig betydande besparingar över tid.
  • Ökar fastighetens värde: Genom att installera solceller höjer du värdet på din fastighet och gör den mer attraktiv för potentiella köpare.
  • Trygg investering: Solcellstekniken är beprövad och din investering ger vanligtvis god avkastning över tid.

Med Swedala Tak får du inte bara expertinstallation av solceller på ditt tak, utan även vår stolta service och engagemang för att leverera bästa möjliga resultat. Kontakta oss idag för att ta steget mot en mer hållbar och ekonomisk framtid med solceller. Vi finns här för att hjälpa dig med både takbyte och installation av solceller!

 

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype
Senergia