Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Vårkampanj – Laddbox på köpet eller 10% rabatt på solpaneler

Din lokala Takmästare erbjuder just nu ett kanonerbjudande! Boka en komplett solcellsinstallation under maj månad så får du antingen en Easee Lite Laddbox* på köpet eller 10% rabatt på QN Solar 420W G/G paneler*. Installera solceller med en expert på tak, vi utför alltid en kostnadsfri takkontroll där vi kollar takets skick samt dimensionering innan installation.

Boka din solcellsinstallation under maj!

Passa på att boka din solcellsinstallation i maj för att ta del av vårt vassa kampanjerbjudande. Med våra erfarna montörers kunskap i att lägga säkra och täta tak kan vi erbjuda en installation som inte äventyrar takets täthet. Om du väljer att göra solcellsinstallationen i samband med ett takbyte är det samma Takmästare som ansvarar för både tak- och solpanelsmontaget. Allt för att ditt tak ska hålla tätt och att samtliga materialgarantier ska gälla.

*Erbjudandet gäller antingen 10 % rabatt på QN Solar 420W G/G paneler (Ord. pris 1298 kr inkl. moms) eller en Easee Lite Laddbox (Ord. pris 8495 kr inkl. moms) på köpet, vid komplett solcellsinstallation av minst 15 st QN Solar 420W G/G paneler. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Installationskostnader tillkommer enligt offert. Erbjudandet gäller t o m 2024-05-31.

Boka hembesök

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert.
Självklart helt utan köpkrav. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss
inom kort. Det går också bra att nå oss på telefon 020–270 300.
Boka gratis hembesök
Arrow Icon
Alltid offert med fast pris
Kostnadsfri takkontroll innan offert
Alltid höga krav på kvalitet och kontroll
takläggare som monterar tak

Allt börjar med en noggrann kontroll av ditt tak.

Vid takkontrollen undersöks skicket på ditt tak både ute och inne på vinden. Takmästaren kontrollerar skicket på vindskivor, hängrännor, stuprör samt lyfter på pannorna på ett par olika platser och inspekterar pappen. Invändigt kontrolleras vinden och där tittar Takmästaren efter eventuella tecken på läckage, mögel och rötskador. Sedan ger vi dig en offert med ett fast pris på takbytet.
Vi arbetar enligt våra egna monteringsanvisningar och utför egenkontroller. Vi arbetar efter samma trygga metod året runt. Principen är att riva en del i taget, byta ut dålig råspont och sedan lägga nytt tätskikt och ny läkt så att taket är tätt vid slutet av varje arbetsdag. Vi monterar underbeslag runt alla genomföringar, regnvattensystem, detaljer (tex fotplåtar, fågelband, vindskivor och överenskomna detaljer som snörasskydd) och sist monteras yttertaket. Här kan du läsa mer om hur ett takbyte går till och de olika taktyperna vi erbjuder.

Solceller på ett tak

Har du funderat på att installera solceller på ditt tak?

Då är det läge att se över taket först. Det är viktigt att taket och solcellsanläggningen ligger i samma fas vad gäller livslängd. Du vill inte behöva genomföra ett takbyte mitt under solcellernas livslängd då det blir en extra kostnad för att demontera och återmontera solanläggningen. Vi monterar därför inte solceller på tak som är äldre än 15 år. Du får såklart en offert med fast pris och skattereduktion på grön teknik på 20%. Här kan du läsa mer om hur vi monterar solceller.

 

Ta del av kampanjen - boka kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig genom hela processen för att hitta den bästa lösningen för dig och ditt tak. Det går givetvis bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Alltid offert med fast pris
Alltid höga krav på kvalitet och kontroll
Ta del av vårkampanjen

4,4 /5

Reco.se

(Uppd 10 maj 2023)