Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Succén fortsätter - Betongpannor på köpet

En månad har gått sen vi laserade vårt nya koncept och marknadens längsta garanti. Det vill vi fira med ett kampanjerbjudande. Din lokala Takmästare ger dig just nu ett kanonerbjudande när du byter tak med oss! Rabatten motsvarar kostnaden för Benders Palema betongpannor till ditt hus. Du får såklart rabatt även om du väljer något annat ytskikt.* Passa också på att fråga din Takmästare om vårt erbjudande om solcellsinstallation i samband med ditt takbyte.

Betongpannor på köpet!

Vi vågar ha 20 års totalgaranti, för vi vet att våra takbyten, våra solcellsinstallationer och våra processer håller för det. Vi lägger tak och installerar solceller på samma sätt i hela landet, så du kan känna dig trygg med att du vet vad du får.

*Rabatten motsvarar kostnaden för Benders Palema Benderit 2-kupig. Rabatt på papptak motsvarar istället kostnaden för plåtdetaljerna (krönplåtar och fotplåtar) till ditt tak. Erbjudandet gäller vid nybeställning av ett komplett takbyte och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Erbjudandet gäller de 150 första kunderna under perioden 2024-09-10 till 2024-10-31.

Boka hembesök

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert.
Självklart helt utan köpkrav. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss
inom kort. Det går också bra att nå oss på telefon 020–270 300.
Boka gratis hembesök
Arrow Icon
Offert med fast pris
Kostnadsfri takkontroll
Marknadens längsta totalgaranti
Alltid kvalitetssäkrat
kostnadsfri takkontroll inför takbyte

Allt börjar med en noggrann kontroll av ditt tak.

Vid takkontrollen undersöks skicket på ditt tak både ute och inne på vinden. Takmästaren kontrollerar skicket på vindskivor, hängrännor, stuprör samt lyfter på pannorna på ett par olika platser och inspekterar pappen. Invändigt kontrolleras vinden och där tittar Takmästaren efter eventuella tecken på läckage, mögel och rötskador. Sedan ger vi dig en offert med ett fast pris på takbytet.
Vi arbetar enligt våra egna monteringsanvisningar och utför egenkontroller. Vi arbetar efter samma trygga metod året runt. Principen är att riva en del i taget, byta ut dålig råspont och sedan lägga nytt tätskikt och ny läkt så att taket är tätt vid slutet av varje arbetsdag. Vi monterar underbeslag runt alla genomföringar, regnvattensystem, detaljer (tex fotplåtar, fågelband, vindskivor och överenskomna detaljer som snörasskydd) och sist monteras yttertaket. Här kan du läsa mer om hur ett takbyte går till och vårt takerbjudande.

Solceller på ett tak

Har du funderat på att installera solceller på ditt tak?

Då är det läge att se över taket först. Det är viktigt att taket och solcellsanläggningen ligger i samma fas vad gäller livslängd. Du vill inte behöva genomföra ett takbyte mitt under solcellernas livslängd då det blir en extra kostnad för att demontera och återmontera solanläggningen. Vi monterar därför inte solceller på tak som är äldre än 15 år. Du får såklart en offert med fast pris och skattereduktion på grön teknik på 20%. Här kan du läsa mer om vårt solcellserbjudande

 

Tack!

Din bokningsförfrågan är nu skickad. Ditt postnummer kommer nu att matchas mot våra distrikt och dina uppgifter skickas till rätt Takmästare som kommer att kontakta dig för en tidsbokning. Ha en fin dag!

Ta del av kampanjen - boka kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig genom hela processen för att hitta den bästa lösningen för dig och ditt tak. Det går givetvis bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Formuläret innehåller valideringsfel.
Vänligen kontrollera formuläret och försök igen.
Jag är intresserad av