Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Täby

Hela Täbys takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Täby

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Täby, Mörby och Danderyd med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Täby genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Täby arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Täby?

Är det dags att byta tak på ditt hem i Täby? Letar du efter ett pålitligt och erfaret takläggningsföretag som kan förvandla din takbyten till en smidig och framgångsrik process? Då behöver du inte leta längre – Swedala Tak är det självklara valet för dig. Med vår långa erfarenhet, kvalificerade arbetskraft och en passion för att leverera kvalitetstjänster har vi blivit det bästa valet för invånarna i Täby när det gäller takläggning. Här är tre anledningar till varför du bör välja oss:

1. Erfarenhet som ger trygghet

Swedala Tak har en gedigen erfarenhet av takläggningsprojekt i Täby och andra närliggande områden. Vårt team av skickliga takläggare har utfört ett brett spektrum av projekt, från traditionella tegeltak till moderna plåttak. Med vårt omfattande kunnande kan vi erbjuda expertis och rådgivning som är skräddarsydd för just ditt hem och dess specifika krav. Vår långa lista av nöjda kunder i Täby står som ett bevis på vår förmåga att leverera över förväntningarna.

2. Högkvalitativa material och arbete

När du väljer Swedala Tak kan du vara säker på att vi enbart använder hög-kvalitativa material för våra takprojekt. Vi förstår vikten av ett hållbart och påliltigt tak som kan stå emot de nordiska väderförhållandena. Vårt team arbetar noggrant och professionellt för att säkerställa att varje steg i processen genomförs med högsta standard. Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

3. Skräddarsydda lösningar för ditt hem

Vi förstår att varje takläggningsprojekt är unikt och kräver en skräddarsydd lösning. Därför arbetar vi nära med dig för att förstå dina önskemål, behov och budget. Våra takmästre kommer att presentera dig för olika alternativ och guida dig genom processen för att säkerställa att du får det tak som passar bäst för ditt hem och din stil. Oavsett om det handlar om att välja rätt material, färg eller taktyp, kommer vi att vara där vid varje steg för att ge dig den bästa rådgivningen.

När det kommer till takläggning i Täby finns det ingen bättre partner än Swedala Tak. Med vår erfarenhet, dedikation till kvalitet och skräddarsydda lösningar kan vi förvandla ditt takbyte till en smidig och framgångsrik upplevelse. Låt oss ta hand om ditt tak och se till att det inte bara ser fantastiskt ut utan också är hållbart och pålitligt för åren som kommer. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert.

Vi monterar även solceller

Vi är också experter på solceller på tak. Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak kan du lita på oss när det gäller installationen av solceller. Något som blivit allt vanligare är tyvärr renodlade solcellsfirmor som kan solceller, men kanske inte alltid kan tak. Dåligt utförda installationer kan leda till att fukt letar sig in vilket minskar takets livslängd. Med gedigen erfarenhet av takbyte, undviker du sådana problem när du anlitar oss. Självklart erbjuder vi långa garantier på både jobb och material.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi genomför en noggrann takkontroll för att bedöma ditt takbehov. Därefter får du en transperant offert med ett fast pris. Du vet exakt vad du kan förvänta dig utan några överraskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi involverar dig i processen från början till slut. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en plan som passar just dig. Vi har lång erfarenhet av takläggning och kan ge råd och vägledning för att uppnå det bästa resultatet.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vårt skickliga team av takläggare sätter igång med själva takläggningen efter att vi har planerat tillsammans. Vi använder material av hög kvalitet och moderna tekniker för att se till att taket blir tätt och hållbart. Vi lär av våra egna erfarenheter, av varandra och vi utbildar oss löpande för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar utför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i bästa möjliga skick innan vi avslutar projektet.

Bra att tänka på när du ska byta tak

Att genomföra ett takbyte är en stor investering, men en avgörande del i att upprätthålla ett friskt hem. För att säkerställa att processen går smidigt och att resultatet blir hållbart och estetiskt tilltalande, är det bra att ha vissa saker i åtanke.

Här är några viktiga faktorer att tänka på inför, under och efter ett takbyte.

Inför takbytet: planering är nyckeln

 1. Val av material och stil: Innan vi påbörjar takbytet måste du bestämma vilket material och vilken stil du vill ha för ditt nya tak. Olika material, såsom tegel, plåt eller betong, har olika egenskaper och livslängd. Stilen på taket bör harmonisera med husets arkitektur och ditt personliga tycke. Vår takmästare hjälper dig genom processen.
 2. Budgetering: Att ha en relistisk budget är avgörande. Utöver materialkostnaderna bör du ta hänsyn till arbetskraft, eventuella extraarbeten som trä- eller underkonstruktion, och eventuell hantering av avfall. Av oss får du en fastpris-offert, men om något skulle dyka upp under arbetets gång så är det självklart vår skyldighet att kommunicera det till dig som kund, så att du slipper överraskningar på fakturan.
 3. Val av leverantör: Att välja rätt takfirma är såklart en nyckelfaktor. Undersök noggrant olika företag, be om referenser och läs recensioner. På t.ex. Reco.se kan du läsa vad andra tycker om oss och våra konkurrenter!

Under takbytet: kommunikation, kommunikation, kommunikation

 1. Var tillgänglig: Under takbytet är det viktigt att du finns tillgänglig om behov skulle uppstå. Följ gärna vårt arbete (från marken) och se till att vi uppfyller dina förväntningar och de avtalade leveranserna.
 2. Säkerhet och arbetsmiljö: Se till att entreprenören följer säkerhetsprotokoll och regler för arbetsmiljön. Detta gäller både för arbetarna och för de boende i huset. En ansvarsfull entreprenör tar hänsyn till säkerheten och minimerar eventuella störningar. Självklart är vi certifierade och har högsta krav på säkerhet för alla som byter ditt tak.

Efter takbytet: underhåll och långsiktig takvård

 1. Inspektion och godkännande: När takbytet är klart gör vi en noggrann inspektion tillsammans. Se till att allt arbete har slutförts enligt planen och att resultatet uppfyller dina förväntningar.
 2. Regelbundet underhåll: Ett nytt tak kräver fortfarande underhåll. Rengör taket regelbundet från löv, smuts och skräp för att undvika igensättningar och skador. Inspektera också taket för eventuella tecken på slitage eller skador och åtgärda dem snabbt.
 3. Garantier och uppföljning: Vi ger långa garantier på både arbete och material, och är försäkrade under tiden arbetet pågår. Det kan dock ändå vara bra att kolla upp vad din hemförsäkring säger. Du kan alltid kontakta oss framöver om något oväntat problem skulle uppstå – vi tar ansvar för vårt jobb.

Vi installerar även solceller på tak!

Utöver takläggning är Swedala Tak också experter på solceller. Vi installerar solceller på både nya och gamla tak! Här är tre anledningar till varför det är fördelaktigt att installera solceller:

 

 1. Stora ekonomiska fördelar: Genom att producera din egen el kan du minska dina elkostnader betydligt. Solceller genererar el under soliga dagar och minskar därmed ditt behov av att köpa el från traditionella energileverantörer. Beroende på avtal med ditt elbolag kan du sedan t.ex. kvitta överskottselen mot kommande fakturor på vintern.

 

 1. Miljömedvetenhet: Solceller är en hållbar energilösning som minskar koldioxidutsläppen och bidrar till en renare miljö. De är dessutom tysta och stör ingen.

 

 1. Ökat fastighetsvärde: Att installera solceller kan öka värdet på din fastighet. Potentiella köpare kan se positivt på fastigheter med förnybar energi och energieffektiva lösningar, vilket gör att du kan få en bättre försäljningspris om du väljer att sälja i framtiden. Även här kan det alltså löna sig ekonomiskt med solceller på sikt. Om du gör en omvärdering av fastigheten efter installationen och upptäcker ett höjt värde, kan det hjälpa dig i förhandlingar med din bank.

 

Välj Swedala Tak som din pålitliga takläggare i Täby och låt oss hjälpa dig med installationen av solceller. Kontakta oss idag för en kostnadsfri takkontroll!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype