Franchisetagare
södra Gävleborg

Franchisetagare 2018

Lukas, Adam och Henrik blir franchisetagare i Gävle

De tre drivna och målmedvetna grabbarna från Gävle tog steget och blev franchisetagare för Swedala Tak. De har under flera års tid jobbat som både säljare och takläggare för Swedala Tak, men nu tagit steget och blivit franchisetagare.

Varför valde ni att bli franchisetagare hos Swedala Tak?

Vi har länge diskuterat tanken om att driva eget företag men inte riktigt varit övertygande innan vi hörde om möjligheten att bli franchisetagare hos Swedala Tak. När vi fick den möjligheten kände jag direkt att vi var redo att ta steget vidare, berättar Adam Melinder.

Vad är eran målsättning / ambition de närmsta fem åren tillsammans med Swedala Tak?

Våran målsättning är att fortsätta växa tillsammans med Swedala tak och hålla väldigt hög standard vid varje takbyte. Fokuset kommer ligga på kunderna och tillväxten kommer ske naturligt.

Varför valde ni att jobba inom takbranschen?

Under gymnasiet gick Henrik och Adam byggprogrammet tillsammans och valde inriktningen takläggning, redan år två kom de ut i arbetslivet och har sedan dess haft ett brinnande intresse för takbyten.

Vilka styrkor har ni som ledare / franchisetagare?

Jag ser våra styrkor i våra olikheter, vi är alla tre helt olika personligheter och vår kompetens kompletterar varandrar på ett väldigt effektiv sätt förklarar Henrik Eriksson.

Vad är ert största fokus som lokala representant?

Vi kommer att fokusera på att levererar samma kvalité som Swedala Tak är kända för berättar Lukas Bergman.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Franchisetagare Gävle Tak

Glada killar efter undertecknat avtal

Henrik Eriksson

Henrik är en kille på 24 år som bor i Gävle tillsammans med sin sambo och hund. Han fastnade för takläggning när han fick praktisera på en lokal takläggare andra året på byggprogrammet.

Läs mer

Adam Melinder

Adam är en motorsports intresserad kille som har suttit på en cross hela livet. När han inte är ute på crossbanan så spenderar han tid tillsammans med sin sambo Amanda.
Adam träffade Henrik på gymnasiet och fastnade för takläggning vid ungefär samma tillfälle.

Läs mer

Lukas Bergman

Lukas är uppväxt i norrsundet från en fiskarsläkt och jobbade tillsammans med pappan som fiskare under sin uppväxt. Han började som takläggare för 8 år sedan och har de senaste 2 åren varit säljare på Swedala Tak.

Läs mer