Swedala Tak befinner sig i ett mycket spännande läge på en intressant marknad. Byggbranschen står inför stora förändringar och takläggningsmarknaden domineras fortfarande av små lokala aktörer. Swedala Tak har under de senaste tio åren byggt en stark regional verksamhet och ett positivt varumärke. Sedan 2018 har företaget förberett sig för en nationell expansion. Styrelsen har förstärkts med bred och gedigen kompetens och under våren 2019 anställdes Teresa Bergkvist som ny VD. Swedala Tak går nu från att vara ett regionalt takläggningsföretag till att vara ett nationellt företag med franchisetagare över hela landet.

TAKMÄSTARE

Vill du driva eget, men samtidigt vara en del av ett starkt varumärke redan från start? Då ska du titta närmare på möjligheten att bli franchisetagare, dvs Takmästare, hos oss på Swedala Tak.

Läs mer och ansök.

TAKLÄGGARE

Att montera tak är ett hantverk och det absolut viktigaste är skickliga och engagerade hantverkare. Swedala Tak letar ständigt efter duktiga takläggare som är intresserade av att arbeta som montagepartners till våra Takmästare. Vi jobbar löpande med utbildning, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Läs mer och ansök.