Lediga jobb2019-09-18T07:33:42+00:00

Swedala Tak befinner sig i ett mycket spännande läge på en intressant marknad. Byggbranschen står inför stora förändringar och takläggningsmarknaden domineras fortfarande av små lokala aktörer. Swedala Tak har under de senaste tio åren byggt en stark regional verksamhet och ett positivt varumärke. Sedan 2018 har företaget förberett sig för en nationell expansion. Styrelsen har förstärkts med bred och gedigen kompetens och under våren 2019 anställdes Teresa Bergkvist som ny VD. Swedala Tak ska gå från att vara ett regionalt takläggningsföretag med en omsättning på 80 miljoner till att inom några år vara ett nationellt företag med franchisetagare över hela landet.

Swedala Tak söker nu tre nyckelpersoner som får möjlighet att vara med och skapa och utveckla Swedala Taks framgångssaga; en Ekonomichef, en Affärsutvecklingschef och en Marknadsansvarig.

AFFÄRSUTVECKLINGSCHEF

Som Affärsutvecklingschef hos oss har du en nyckelroll i vidareutvecklingen av bolaget. Du sitter i ledningsgruppen och förväntas ta stort ansvar för företagets fortsatta tillväxt i nära samarbete med VD.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

EKONOMICHEF

Som Ekonomichef hos oss får du en nyckelroll med ansvar för att säkerställa affärsnytta och resultat. Du sitter i ledningsgruppen och förväntas ta stort ansvar för företagets fortsatta tillväxt, i nära samarbete med vår VD.

Läs mer om tjänsten och ansök.

MARKNADSANSVARIG

Som Marknadsansvarig hos oss är din främsta uppgift att utarbeta och genomföra vår marknads- och försäljningsstrategi gentemot våra två målgrupper, potentiella takköpare samt potentiella franchisetagare.

Läs mer om tjänsten och ansök.