Takläggare Stockholm

Takläggare Stockholm

Takläggare Stockholm

Swedala tak Stockholm är det trygga och pålitliga valet av takläggare i Stockholm. Våra takläggare renoverar, reparerar, byter och underhåller tak under hela året. Vi använder material för att klara av alla Sveriges väderlag. Vi jobbar endast med samarbetspartners av den absolut högsta kvaliteten, detta inkluderar klassisk tegeltak, plåttak, falsat plåttak, papptak, stålplåt samt tegel betong. Vi jobbar mot privatpersoner och företag och tar åt oss jobb i alla storlekar, från takläggning på garage och småhus till renovering eller takläggning på stora villor, radhus, lägenhetskomplex och flerfamiljshus.

Vår expansion i landet är till stor del av att det gått så bra i Stockholms län. Vi har oerhört bra team av takläggare i Stockholm och det är dem vi kan tacka för framgången. Vi började våran verksamhet i Smedjebacken i Dalarna men efter bara några år så har vi expanderat och blivit den största aktören i Sverige. Idag är Stockholm en av våra största län vilket är ett kvitto på att våra värderingar och vårt sätt att jobba på fungerar över hela Sverige.

Något du kan räkna med när du anlitar oss är att du alltid har en kontaktperson under projektet och alla våra anställda går under kollektivavtal. När du kontaktar någon av våra säljare så kan du förvänta dig en kunnig person som kan vägleda dig genom hela processen.

Du kan alltid boka ett kostnadsfritt hembesök eller skapa en prisförfrågan.

Vi kan givetvis lämna offert direkt på plats med ett väl dokumenterat kostnadsförslag där alla aspekter av takläggningen är redovisade.

Du kan läsa mer om hur vi lägger / byter tak på Stockholm Takläggare.

Behöver du nytt tak?

Klicka på "Kontakta oss" nedan och skriv in ditt telefonnummer och ditt postort så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 020 - 270 300.