Takmästare
Centrala Dalarna

Mattias är vår Takmästare i centrala Dalarna

Mattias är ett glatt energiknippe som gillar att ha saker att göra. Tidigare har han arbetat som takläggare och säljare på Swedala Tak, som säljare på Ica och Hybrida och är nu tillbaka på Swedala Tak. På fritiden spenderar han så mycket tid han kan med barn och sambo. Mattias gillar även att hålla på hemma med diverse projekt och tar gärna en golfrunda när det finns tid.

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag brinner av att hjälpa människor med att förstå deras behov och lösa kundens problem. Swedala Tak kändes som det självklara valet då de utstrålar trygghet, skicklighet och stolthet. Som loggan säger “Hela Sveriges takmästare”. Sen har vi en otrolig gemenskap och sammanhållning i företaget.

Vad är ditt största fokus som lokal Takmästare?

– Jag är alltid tillgänglig och lyssnar på mina kunder så att dom får ett fint och bra tak som håller. Jag ser till att ingenting strular vid takbytet, allt ska bara flyta på så man slipper massa onödig tid i bilarna för att hämta saker man missat. Det blir bara jobbigt för alla.

Vad är din målsättning som Takmästare på Swedala Tak?

– Att göra så många kunder jag kan nöjda med sin takläggning. Jag kommer även att tillföra allt jag kan till Swedala Tak så att vi fortsätter att växa och må bra.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i de centrala delarna av Dalarna, tveka inte att höra av dig så hjälper Mattias Bäckman dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.