Takmästare
Kungsbacka

Filip är vår Takmästare i Kungsbacka

Filip beskriver sig som en noggrann, pålitlig och positiv person som gillar när det händer saker. Han har en bakgrund inom industrin, bland annat som lagledare på Volvo.
– På jobbet som lagledare brukade jag säga att när allt havererar samtidigt mår jag som bäst. Då kunde höga chefer komma och säga ”Jag bryr mig inte om hur du löser det, bara lös det”, vilket gav mig både ett stort ansvar men framförallt en stor frihet.
På fritiden tycker Filip om att skruva och bygga, han gillar att gå in i eller hjälpa andra med deras projekt.

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag har länge velat starta något eget och när jag fick höra om Swedala Taks värderingar och sätt att driva företaget på, kände jag att det stämde överens med vad jag själv tycker.

Vad är din målsättning som Takmästare på Swedala Tak?

– Mitt mål är att med hjälp av ett professionellt arbete och våra skickliga medarbetare, göra Swedala Tak till det självklara valet för takrenoveringar. Av mig som Takmästare kan man förvänta sig ett tryggt och riktigt bra utfört arbete där det funnits en god kommunikation genom hela processen.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor söder om Göteborg i området runt Kungsbacka, tveka inte att höra av dig så hjälper Filip Salteskär dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.