I det här inlägget kommer vi demonstrera ett takbyte som skedde i Ramnäs för inte allt för länge sedan.

Vi fick ett inbokat hembesök från några trevliga husägare i Ramnäs som behövde vägledning kring deras kommande takrenovering. En av våra yrkesmän åkte ut till villan och gav ägarna tips och råd på hur en takläggning går till och vilka typer av material de skulle kunna arbeta med. Yrkesmannen vägledde villaägarna genom hela processen och erbjöd villaägarna en offert direkt på plats. Efter påskriften så planerade vi tillsammans med villaägaren den kommande takläggningen och hänvisade till viktig information om projektet.

Säkerheten kring ett takbyte

Vi arbetar aktivt för att öka säkerheten för företaget och för våra takläggare. Vi börjar varje projekt med att installera “rätt” säkerhets ställningar runt huset för ökad säkerhet och bättre tillgänglighet för takläggaren. Vid ett takarbete så är ställningen både en arbetsyta, upplag och fallskydd. Ställningen kan även vara ett väderskydd om man använder extra detaljer.

På bilden nedan ser ni hur vi har påbörjat uppsättningen av ställningen kring huset. Du kan även se hur hustaket såg ut innan våra takläggare påbörjat renoveringen.

Ramnäs takbyte

Ramnäs takbyte

På bilden nedan ser ni den färdiga produkten av ett genomfört takbyte från oss på Swedala Tak.

Ramnäs takbyte

Ramnäs takbyte

Såhär blev slutresultatet efter att vi renoverat om taket med betongtakpannor från Benders. Kunden blev mycket nöjd och det är vårt primära mål med varje takprojekt.  

Ramnäs takbyte

Ramnäs takbyte

Är du ute efter ett takbyte så får du gärna skriva in till oss.