Takmästare
södra Gävleborg

Henrik och Adam är våra Takmästare i södra Gävleborg

De drivna och målmedvetna grabbarna från Gävle träffades redan på gymnasiets byggprogram och är några av få i Sverige som läst med inriktningen Takläggning. Förutom det gemensamma intresset för takbyten så brinner Adam för motorsport i allmänhet och då motorcross i synnerhet, han har åkt cross sedan tvåårsåldern! Henrik växte upp med både fotboll och ishockey som sina sporter.

Varför valde ni att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Vi hade har under flera års tid jobbat som både säljare och takläggare för Swedala Tak. När vi fick möjlighet att bli Takmästare i vår egen region var vi redo att ta steget vidare, berättar Adam.
– Ja, vi visste ju redan vad Swedala Tak står för och hur de är att jobba med, och det är en produkt som vi verkligen tror på, säger Henrik.

Vad är er målsättning som Takmästare på Swedala Tak?

– Att de närmaste åren tillsammans jobba hårt för att bli det främsta företaget inom takläggning i Sverige! Vårt största fokus är att göra så många kunder som möjligt nöjda med sitt takbyte. Det första människor ska tänka på när de funderar på att byta tak ska vara Swedala Tak.

Henrik och Adam blev utsedda till Årets Franchisetagare 2020, läs mer här!

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i södra delen av Gävleborg, tveka inte att höra av dig så hjälper Henrik Eriksson och Adam Melinder dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.